Prime Minister's Office
Prime Minister shares insights on MUDRA Yojana’s pivotal impact in an interview with Economic Times
08 APR 2025 11:29AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today highlighted MUDRA Yojana’s pivotal impact in an interview with Economic Times. In an interview with ET, Shri Modi spoke in detail about the path-breaking impact of the Pradhan Mantri MUDRA Yojana (PMMY).
In a post on X, the Prime Minister said;
“Sharing my interview with Economic Times, where I elaborate on the life changing ability of Mudra Yojana and why it remains an important scheme in our quest for dignity and empowerment. #10YearsOfMUDRA.”

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଇକୋନୋମିକ ଟାଇମ୍ସ ସହିତ ସାକ୍ଷାତକାରରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ମୁଦ୍ରା ଯୋଜନାର ଗୁରୁତ୍ୱପୂର୍ଣ୍ଣ ପ୍ରଭାବ ବିଷୟରେ ବର୍ଣ୍ଣନା କଲେ
08 APR 2025 11:29AM by PIB Bhubaneshwar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ଇକୋନୋମିକ୍ ଟାଇମ୍ସ ସହିତ ଏକ ସାକ୍ଷାତକାରରେ ମୁଦ୍ରା ଯୋଜନାର ଗୁରୁତ୍ୱପୂର୍ଣ୍ଣ ପ୍ରଭାବ ଉପରେ ଆଲୋକପାତ କରିଛନ୍ତି । ଇଟି ସହିତ ଏକ ସାକ୍ଷାତକାରରେ ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ମୁଦ୍ରା ଯୋଜନା (ପିଏମ୍‌ଏମ୍‌ୱାଇ)ର ପଥପ୍ରଦର୍ଶକ ପ୍ରଭାବ ବିଷୟରେ ବିସ୍ତୃତ ଭାବରେ କହିଥିଲେ ।
ଏକ୍ସରେ ଏକ ପୋଷ୍ଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି:
“ଇକନୋମିକ୍ ଟାଇମ୍ସ ସହିତ ମୋର ସାକ୍ଷାତକାର ଶେୟାର କରୁଛି । ଯେଉଁଠାରେ ମୁଁ ମୁଦ୍ରା ଯୋଜନାର ଜୀବନ ପରିବର୍ତ୍ତନ କ୍ଷମତା ଏବଂ କାହିଁକି ଏହା ଆମର ମର୍ଯ୍ୟାଦା ଏବଂ ସଶକ୍ତିକରଣ ପାଇଁ ଏକ ଗୁରୁତ୍ୱପୂର୍ଣ୍ଣ ଯୋଜନା ହୋଇଛି, ସେ ବିଷୟରେ ବିସ୍ତୃତ ଭାବରେ ବର୍ଣ୍ଣନା କରୁଛି ।
#10YearsOfMUDRA.”