Prime Minister's Office
Prime Minister shares insights on MUDRA Yojana’s pivotal impact in an interview with Economic Times
08 APR 2025 11:29AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today highlighted MUDRA Yojana’s pivotal impact in an interview with Economic Times. In an interview with ET, Shri Modi spoke in detail about the path-breaking impact of the Pradhan Mantri MUDRA Yojana (PMMY).
In a post on X, the Prime Minister said;
“Sharing my interview with Economic Times, where I elaborate on the life changing ability of Mudra Yojana and why it remains an important scheme in our quest for dignity and empowerment. #10YearsOfMUDRA.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ইকোনোমিক তাইমসকী ইন্তর্ভ্যু অমদা মুদ্রা য়োজনানা পুরক্লিবা য়াম্না মরুওইবা অহোংবশিং অদুগী মতাংদা মহাক্কী ৱাখল্লোনশিং শিয়র তৌবা
08 APR 2025 11:29AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ইকোনোমিক তাইমসকী ইন্তরভ্যু অমদা মুদ্রা য়োজনানা পুরক্লিবা য়াম্না মরুওইবা অহোংবশিং অদুগী মতাংদা ফোংদোকখি। ETগা পাংথোকখিবা ইন্তর্ভ্যু অমদা, শ্রী মোদীনা প্রধান মন্ত্রী মুদ্রা য়োজনা (PMMY)না থোইদোক-হেন্দোক্না শিংথানিংঙাই ওইবা মওংদা পুরক্লিবা অহোংবা অদুগী মতাংদা য়াম্না মচা খাইনা হায়খি।
Xকী পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ইকোনোমিক তাইমসকা পাংথোকখিবা ঐগী ইন্তর্ভ্যু অদু শিয়র তৌরি, মদুদা ঐহাক্না মুদ্রা য়োজনাগী পুনশি হোংহনবা ঙম্বগী মতিক অমসুং করি মরমগীদমক্তা ঐখোয়না দিগ্নিতী অমসুং এমপারমেন্ত ফংনবগীদমক্তা হোৎনবা মতমদা মসিবু য়াম্না মরুওইবা স্কীম অমা ওইনা ওইদুনা লৈরিবনো। #10YearsOfMUDRA.”