প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
একজাম ৱারিয়রশিংগীদমক পরিক্ষাগী মতমগী মনুংদা পোজিতিবিতী অসি খ্বাইদগী চাউবা মরুপশিংগী মনুংদা অমনি: প্রধান মন্ত্রী
15 FEB 2025 5:58PM by PIB Imphal
পোজিতিবিতী অসি পরিক্ষাগী শেম-শারিঙৈদা মহৈরোয়শিংগীদমক মরু ওইবা মরুপ অমনি হায়রদুনা প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মীপুম খুদিংমক্তা হয়েং ‘পরিক্ষা পে চর্চা’গী এপিসোদ য়েংনবা হায়খ্রে।
মাইগোবইন্দিয়না Xতা তৌখিবা পোস্ত অমদা পাউখুম পীরদুনা শ্রী মোদীনা হায়খি:
“#ExamWarriorsগীদমক পোজিতিবিতী অসি পরিক্ষাগী মতমগী মনুংদা মরু ওইবা মরুপ অমনি। হয়েংগী ‘পরিক্ষা পে চর্চা’ এপিসোদ অসিনা হীরম অসি কুপ্না নৈনগনি অমসুং @VikrantMassey অমসুং @bhumipednekar মখোয়নসু মখোয়গী ৱাখল্লোনশিং ফোংদোক্কনি।”

Prime Minister's Office
For Exam Warriors, among the biggest allies during exam time is positivity: Prime Minister
15 FEB 2025 5:58PM by PIB Delhi
Emphasising importance of positivity as a crucial ally for students during exam preparations, the Prime Minister, Shri Narendra Modi urged everyone to watch the tomorrow’s ‘Pariksha Pe Charcha’ episode.
Responding to a post on X by MyGovIndia, Shri Modi said:
“For #ExamWarriors, among the biggest allies during exam time is positivity. Tomorrow’s ‘Pariksha Pe Charcha’ episode delves into this topic and we have @VikrantMassey and @bhumipednekar share their insights.”