Prime Minister's Office
For Exam Warriors, among the biggest allies during exam time is positivity: Prime Minister
15 FEB 2025 5:58PM by PIB Delhi
Emphasising importance of positivity as a crucial ally for students during exam preparations, the Prime Minister, Shri Narendra Modi urged everyone to watch the tomorrow’s ‘Pariksha Pe Charcha’ episode.
Responding to a post on X by MyGovIndia, Shri Modi said:
“For #ExamWarriors, among the biggest allies during exam time is positivity. Tomorrow’s ‘Pariksha Pe Charcha’ episode delves into this topic and we have @VikrantMassey and @bhumipednekar share their insights.”

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
পৰীক্ষাৰ সময়ত পৰীক্ষা যোদ্ধাৰ অন্যতম ডাঙৰ মিত্ৰ হৈছে ধনাত্মকতাঃ প্ৰধানমন্ত্ৰী
15 FEB 2025 5:58PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে পৰীক্ষাৰ বাবে প্ৰস্তুতি চলোৱাৰ সময়ত ছাত্ৰ-ছাত্ৰীৰ বাবে এক গুৰুত্বপূৰ্ণ মিত্ৰ হিচাপে ধনাত্মকতাৰ গুৰুত্বৰ ওপৰত জোৰ দি কাইলৈৰ ‘পৰীক্ষা পে চৰ্চা’ৰ খণ্ডটো চাবলৈ সকলোকে আহ্বান জনাইছে।
মাইগভইণ্ডিয়াই এক্সত দিয়া এটা পোষ্টৰ সঁহাৰি জনাই শ্ৰী মোদীয়ে কয়,
“#ExamWarriors ৰ বাবে পৰীক্ষাৰ সময়ত ধনাত্মকতা অন্যতম ডাঙৰ মিত্ৰ। এই বিষয়টো কাইলৈৰ 'পৰীক্ষা পে চৰ্চা'ৰ খণ্ডত আলোচনা কৰা হ'ব আৰু @VikrantMassey আৰু @bhumipednekar এ তেওঁলোকৰ মতামত আমাৰ সৈতে শ্বেয়াৰ কৰিব।"