ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଉଦ୍ୟୋଗୀ ନିଖିଲ କାମାଥଙ୍କ ଦ୍ୱାରା ଆୟୋଜିତ ପଡ୍‌କାଷ୍ଟରେ ଭାଗ ନେଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
10 JAN 2025 7:57AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଉଦ୍ୟୋଗପତି ନିଖିଳ କାମାଥଙ୍କ ଦ୍ୱାରା ଆୟୋଜିତ ଆଗାମୀ ପଡ୍‌କାଷ୍ଟରେ ନିଜର ରାଜନୈତିକ ଯାତ୍ରା ଏବଂ ବ୍ୟକ୍ତିଗତ ଦୃଷ୍ଟିକୋଣ ବିଷୟରେ ସୂଚନା ବାଣ୍ଟିଛନ୍ତି ।
ଏକ୍ସ ପ୍ଲାଟଫର୍ମରେ ନିଖିଲ କାମାଥଙ୍କ ଏକ ପୋଷ୍ଟର ଉତ୍ତର ଦେଇ ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି :
“ମୁଁ ଆଶା କରୁଛି ଆପଣ ସମସ୍ତେ ଏହାକୁ ସେତିକି ଉପଭୋଗ କରିବେ ଯେତିକି ଆମେ ଆପଣଙ୍କ ପାଇଁ ଏହାକୁ ପ୍ରସ୍ତୁତ କରିବାକୁ ଉପଭୋଗ କରିଛୁ ।”

Prime Minister's Office
Prime Minister participates in podcast by entrepreneur Nikhil Kamath
10 JAN 2025 7:57AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi shared insights about his political journey and personal perspectives in an upcoming podcast hosted by entrepreneur Nikhil Kamath.
Shri Modi responding to a post by Nikhil Kamath on X platform said:
“I hope you all enjoy this as much as we enjoyed creating it for you!”