প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ওন্ত্রেপ্রেন্যুয়র নিখিল কমাথকী পোদকাস্ত শরুক য়াখ্রে
10 JAN 2025 7:57AM by PIB Imphal
ওন্ত্রেপ্রেন্যুয়র নিখিল কমাথনা পুথোকপা শন্দোক্না থৌরাং তৌরিবা পোদকাস্ত অমদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মহাক্কী রাজনিগী খোঙচৎ অমসুং লনাই মীৎয়েংশিং ফোঙদোকখ্রে।
এক্সতা নিখিল কমাথকগী পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“অদোমগীদমক মসি শেম্বদা ঐখোয়না হরাওবা অদুগুম্না ময়াম পুম্নমক মসি তাবদা নুংঙাইগনি হায়না ঐনা খল্লি”!

Prime Minister's Office
Prime Minister participates in podcast by entrepreneur Nikhil Kamath
10 JAN 2025 7:57AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi shared insights about his political journey and personal perspectives in an upcoming podcast hosted by entrepreneur Nikhil Kamath.
Shri Modi responding to a post by Nikhil Kamath on X platform said:
“I hope you all enjoy this as much as we enjoyed creating it for you!”