Prime Minister's Office
Prime Minister participates in podcast by entrepreneur Nikhil Kamath
10 JAN 2025 7:57AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi shared insights about his political journey and personal perspectives in an upcoming podcast hosted by entrepreneur Nikhil Kamath.
Shri Modi responding to a post by Nikhil Kamath on X platform said:
“I hope you all enjoy this as much as we enjoyed creating it for you!”

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
উদ্যোগী নিখিল কামাথৰ ‘পডকাষ্ট’ত অংশগ্ৰহণ কৰে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
10 JAN 2025 7:57AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে উদ্যোগী নিখিল কামাথে দ্বাৰা আয়োজন কৰা এক আগন্তুক ‘পডকাষ্ট’ত তেওঁৰ ৰাজনৈতিক যাত্ৰা আৰু ব্যক্তিগত দৃষ্টিভংগীৰ বিষয়ে অন্তৰ্দৃষ্টি সহভাগ কৰে।
শ্ৰী মোদীয়ে ‘এক্স প্লেটফৰ্ম’ত নিখিল কামাথৰ এটা পোষ্টৰ সঁহাৰি দি কয়:
"আপোনালোকৰ বাবে এয়া যুগুতাই আমি যিমান ভাল পাইছিলো আপোনালোক সকলোৱেও ইয়াক উপভোগ কৰি সিমানেই ভাল পাব বুলি মই আশা কৰিছোঁ!"