প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদীনা গ্রিসকী প্রধান মন্ত্রীগা ৱারি শানখ্রে
স্ত্রাতেজিক পার্তনরশিপ মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা লুচিংবা অনিম অমুক হন্না থাজবা পীনখ্রে
মখোয়না লৈবাক অনিগী ললোন-ইতিক, ঙাক-শেন, সিপ্পিং অমসুং চৎথোক-চৎশিন, প্রধান মন্ত্রী মিতসোতাকিসকী ভারত খোঙচৎকী মখা তারকপশিং ফিবম ফগৎলকপা হন্না য়েংশিনখ্রে
মখোয়না আই.এম.ই.ই.সি য়াওনা লমদম লমদমগী অমসুং মালেমগী ৱাফমশিংগী মতাংদা খল্লোনশিং ফোঙদোক্নখ্রে
02 NOV 2024 8:22AM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা গ্রিসকী প্রধান মন্ত্রী কাইরিওকো মিতসোতাকিসতগী তেলিফোন কোল অমা ওকখ্রে।
ভারতকী সাধরন মীখলদা মহাক অমুক হন্না খল্লকপদা প্রধান মন্ত্রী মিতসোতাকিসনা প্রধান মন্ত্রী মোদীদা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
হন্দক অৱাংবা থাক্কী মীফমশিং পাংথোক্তুনা লৈবাক অনিগী মরীশিংগী ফিবম ফগৎলকপদা লুচিংবা অনিনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে অমসুং ইন্দিয়া-গ্রিস স্ত্রাতেজিক পার্তনরশিপ মখা তানা মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা মখোয়না অমুক হন্না থাজবা পীনখ্রে।
ললোন-ইতিক, ঙাক-শেন, সিপ্পিং অমসুং চৎথোক-চৎশিন, চহি অসিগী অঙনবা শরুক্তা প্রধান মন্ত্রী মিতসোতাকিসকী ভারত খোঙচৎকী মখা তারকপশিং য়াওনা লৈবাক অনিগী মরীশিং ফিবম ফগৎলকপা মখোয়না হন্না য়েংশিনখ্রে।
মখোয়না নোংচুপ এসিয়াগী ফিবমশিং অমসুং আই.এম.ই.ই.সি য়াওনা লমদম লমদমগী অমসুং মালেমগী ৱাফমশিংগী মতাংদা খল্লোনশিং ফোঙদোক্নখ্রে।
মখা তানা পাউ ফাওনবা হায়না লুচিংবা অনিনা য়ানখ্রে।

Prime Minister's Office
Prime Minister Narendra Modi speaks with Prime Minister of Greece
Both leaders reiterate commitment to strengthen Strategic Partnership
They review progress in bilateral trade, defence, shipping and connectivity, in follow-up to PM Mitsotakis’s visit to India
They exchange views on regional and global issues, including IMEEC
02 NOV 2024 8:22AM by PIB Delhi
Prime Minister Narendra Modi received a telephone call from the Prime Minister of Greece, H.E. Mr. Kyriakos Mitsotakis.
PM Mitsotakis warmly congratulated PM Modi on his re-election following the general elections in India.
Both leaders appreciated the momentum generated in bilateral ties through recent high-level exchanges and reiterated their firm commitment to further strengthen India-Greece Strategic Partnership.
They reviewed progress in a number of areas of bilateral cooperation, including trade, defence, shipping and connectivity, in follow-up to PM Mitsotakis’s visit to India earlier this year.
The two leaders also exchanged views on various regional and global issues of interest, including IMEEC and developments in West Asia.
The two leaders agreed to remain in touch.