প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা গুজরাতকী কচ্ছতা ভারতকী আর্মদ ফোর্সশিংগা লোয়ননা দিৱালি পাংথোকখ্রে
খুদোংচাদবা মফমশিংদা লেংদনা লৈরিবা অমসুং ঐখোয় ঙাক-শেল্লিবা ঐখোয়গী সেকুরিতি পর্সোনেলশিংগীদমক ঐখোয় য়াম্না চাউথোকচৈ: প্রধান মন্ত্রী
31 OCT 2024 7:20PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা গুজরাতকী কচ্ছকী গ্রিক এরিয়াদা লাক্কি নলাদা বি.এস.এফ, লান্মী, নেভি অমসুং এয়রফোর্সকী থৌনা ফরবা পর্সোনেলশিংগা লোয়ননা দিৱালি পাংথোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি খুদোংচাদবা মফমশিংদা লেংদনা লৈরিবা অমসুং ঐখোয় ঙাক-শেল্লিবা ঐখোয়গী সেকুরিতি পর্সোনেলশিংগীদমক ঐখোয় য়াম্না চাউথোকচৈ। খ্বাইদগী শাবনা মরম ওইদুনা কচ্ছগী গ্রিক এরিয়া অসি খুদোংথিনিঙাই ওই অমসুং মনুং হুঞ্জিনবা মফমনি। মসি অতোপ্পা মহৌশাগী অকোয়বগী ফিবমগী ওইনশু খুদোংচাদবা ওইরি।
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা গ্রিক এরিয়াদা লৈবা অতাউবা বি.ও.পি অমদা চৎখি অমসুং থৌনা ফরবা ঐখোয়গী সেকুরিতি পর্সোনেলশিংগা অথুম-অহাও চামিন্নখি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“গুজরাতকী কচ্ছতা ঐখোয়গী থৌনা ফরবা জৱানশিংগা লোয়ননা দিৱালি পাংথোক্লে।
ঐখোয়গী সেকুরিতি পর্সোনেলশিং খুদোংচাদবা মফমশিংদা লেংদনা লৈরি অমসুং ঐখোয় ঙাক-শেল্লি। ঐখোয়না মখোয়গীদমক চাউথোকচৈ।
গুজরাতকী কচ্ছকী গ্রিক এরিয়াদা লাক্কি নলাদা বি.এস.এফ, লান্মী, নেভি অমসুং এয়রফোর্সকী থৌনা ফরবা পর্সোনেলশিংগা লোয়ননা দিৱালি পাংথোকপদা হরাওই। মফম অসি খুদোংথিনিঙাই ওই অমসুং মনুং হুঞ্জিনবা মফমনি। অয়ুক-নুংথিলগী মতম য়াম্না শাই অমসুং মসি য়াম্নশু ইংই। গ্রিক এরিয়া অসি অতোপ্পা মহৌশাগী অকোয়বগী ফিবমগী ওইনশু খুদোংচাদবা ওইরি।
গ্রিক এরিয়াদা লৈবা অতাউবা বি.ও.পি অমদা চৎখি অমসুং থৌনা ফরবা ঐখোয়গী সেকুরিতি পর্সোনেলশিংগা অথুম-অহাও চামিন্নখি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister, Shri Narendra Modi celebrates Diwali with the Indian Armed Forces at Kutch, Gujarat
We are very proud of our security personnel who stand firm in the inhospitable of places and protect us: PM
31 OCT 2024 7:20PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today, celebrated Diwali with the brave personnel from the BSF, Army, Navy, and Air Force at Lakki Nala in the Creek Area of Kutch, Gujarat.
The Prime Minister said that we are very proud of our security personnel who stand firm in the inhospitable of places and protect us. The Creek Area of Kutch is both challenging and remote because of extreme temperatures. It has other environmental challenges as well,the Prime Minister added.
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, also went to one of the floating BOPs in the Creek area and shared sweets with the brave security personnel.
The Prime Minister posted on X:
"Celebrating Diwali with our brave Jawans in Kutch, Gujarat.
Our security personnel stand firm in the inhospitable of places and protect us. We are very proud of them.
Glad to have celebrated Diwali with our brave personnel from the BSF, Army, Navy, and Air Force at Lakki Nala in the Creek Area, Kutch. This area is both challenging and remote. The days are scorching hot and it also gets cold. The Creek area has other environmental challenges as well.
Went to one of the floating BOPs in the Creek area and shared sweets with our brave security personnel."