ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଆଇପିଏସ୍ ପ୍ରୋବେସନାରୀଙ୍କ ସହ ଆଲୋଚନା କଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ
ସାଇବର ଅପରାଧ ଭଳି ନୂତନ ଆହ୍ୱାନର ସମ୍ମୁଖିନ ପ୍ରସଙ୍ଗରେ କଲେ ଆଲୋଚନା
04 OCT 2024 6:43PM by PIB Bhubaneshwar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ଭାରତୀୟ ପୁଲିସ ସେବା (ଆଇପିଏସ୍‌) ପ୍ରୋବେସନାରୀଙ୍କ ସହ ଆଲୋଚନା କରିଛନ୍ତି ।
ବିଗତ ଦିନରେ ପୁଲିସ ବ୍ୟବସ୍ଥାରେ ହୋଇଥିବା ରୂପାନ୍ତରଣ ଏବଂ ସାଇବର ଅପରାଧ ଭଳି ନୂତନ ଆହ୍ୱାନ ସମ୍ପର୍କରେ ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ ଆଲୋଚନା କରିଥିଲେ ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ୍ସ ରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
“ଆଜି ୭୬ ଆରଆର ଆଇପିଏସ୍ ପ୍ରୋବେସନାରୀ ମାନଙ୍କ ସହ ଭାବ ବିନିମୟ କଲି । ଜନସେବାରେ ସେମାନଙ୍କ ଭବିଷ୍ୟତର ଯାତ୍ରା ପାଇଁ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଲି । ବିଗତ ବର୍ଷ ମାନଙ୍କରେ ପୁଲିସ ବ୍ୟବସ୍ଥାରେ ହୋଇଥିବା ରୂପାନ୍ତରଣ ଏବଂ କିପରି ଏହା ସାଇବର ଅପରାଧ ଭଳି ନୂତନ ଆହ୍ୱାନର ମୁକାବିଲା କରୁଛି ସେ ସମ୍ପର୍କରେ ଆଲୋଚନା କଲି ।@svpnpahyd”

Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi interacts with IPS probationers
Discusses importance of tackling new challenges like cyber crime
04 OCT 2024 6:43PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi interacted with the Indian Police Service (IPS) probationers today.
Shri Modi discussed the transformation of policing over the years and importance of tackling new challenges like cyber crime.
The Prime Minister posted on X:
"Interacted with IPS Probationers of 76 RR earlier today. Wished them the very best in their endeavour of serving people. Discussed how policing has changed over the years and how it has become important to tackle new challenges like cyber crime. @svpnpahyd"