Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi interacts with IPS probationers
Discusses importance of tackling new challenges like cyber crime
04 OCT 2024 6:43PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi interacted with the Indian Police Service (IPS) probationers today.
Shri Modi discussed the transformation of policing over the years and importance of tackling new challenges like cyber crime.
The Prime Minister posted on X:
"Interacted with IPS Probationers of 76 RR earlier today. Wished them the very best in their endeavour of serving people. Discussed how policing has changed over the years and how it has become important to tackle new challenges like cyber crime. @svpnpahyd"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা আই.পি.এস প্রোবেসন্নরশিংগা উনখ্রে
সাইবর ক্রাইমগুম্বা অনৌবা শিংনরকপশিং থেংনবগী মরুওইবগী মতাংদা খন্নখ্রে
04 OCT 2024 6:43PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইন্দিয়ান পুলিস সর্বিস(আই পি এস) প্রোবেসন্নরশিংগা উনখ্রে।
চহি খর অসিদা পুলিসকী থবক-থৌরমশিংদা লাকখিবা অহোংবশিং অমসুং সাইবর ক্রাইমগুম্বা অনৌবা শিংনরকপশিং থেংনবগী মরুওইবগী মতাংদা শ্রী মোদীনা খন্নখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি:
“ঙসি ৭৬ আর.আরগী আই.পি.এস প্রোবেসন্নরশিংগা উনখ্রে। মীয়ামগী সেবা তৌনবা মখোয়গী থবকশিংগীদমক মখোয়গী মফমদা য়াইফ-পাউজেল পীজরি। চহি খর অসিদা কমদৌনা পুলিসকী থবকশিংদা অহোংবা পুরকখিবগে অমসুং পুলিসকী থবক অসি সাইবর ক্রাইমগুম্বা অনৌবা শিংনরকপশিং থেংনবদা কয়া য়াম্না মরুওইবগে হায়বগী মতাংদা খন্নখ্রে। @svpnpahyd"