Prime Minister's Office
Swachh Bharat Abhiyan a phenomenal movement powered by 140 crore Indians: Prime Minister
02 OCT 2024 5:48PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded the completion of 10 years of Swachh Bharat Abhiyan and remarked that it is a phenomenal movement, powered by 140 crore Indians.
Reposting a thread on X by MyGovIndia, the Prime Minister wrote:
"A phenomenal movement, powered by 140 crore Indians! #10YearsOfSwachhBharat"

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ସ୍ୱଚ୍ଛ ଭାରତ ଅଭିଯାନ ୧୪୦ କୋଟି ଭାରତୀୟଙ୍କ ଶକ୍ତି ଦ୍ୱାରା ସଞ୍ଚାଳିତ ଏକ ଅସାଧାରଣ ଆନ୍ଦୋଳନ: ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
02 OCT 2024 5:48PM by PIB Bhubaneshwar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ସ୍ୱଚ୍ଛ ଭାରତ ଅଭିଯାନର ୧୦ ବର୍ଷ ପୂର୍ତ୍ତିକୁ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି । ସେ କହିଛନ୍ତି,ଏହା ୧୪୦ କୋଟି ଭାରତୀୟଙ୍କ ଶକ୍ତି ଦ୍ୱାରା ସଞ୍ଚାଳିତ ଏକ ଅସାଧାରଣ ଆନ୍ଦୋଳନ ।
ମାଇଁ ଗଭ ଇଣ୍ଡିଆ ଦ୍ୱାରା ଏକ୍ସରେ କରାଯାଇଥିବା ଏକ ପୋଷ୍ଟର ପ୍ରତିକ୍ରିୟାରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଲେଖିଛନ୍ତି:
“ଏକ ଅସାଧାରଣ ଆନ୍ଦୋଳନ, ୧୪୦ କୋଟି ଭାରତୀୟଙ୍କ ଶକ୍ତି ଦ୍ୱାରା ସଞ୍ଚାଳିତ! #10YearsOfSwachhBharat”