Prime Minister's Office
Swachh Bharat Abhiyan a phenomenal movement powered by 140 crore Indians: Prime Minister
02 OCT 2024 5:48PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded the completion of 10 years of Swachh Bharat Abhiyan and remarked that it is a phenomenal movement, powered by 140 crore Indians.
Reposting a thread on X by MyGovIndia, the Prime Minister wrote:
"A phenomenal movement, powered by 140 crore Indians! #10YearsOfSwachhBharat"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
শ্বাছ ভারত অভিয়ান ভারতমচা করোর ১৪০ না থৌনা হাপ্লবা তোমথিন ঙানবা খোঙজং অমনি: প্রধান মন্ত্রী
02 OCT 2024 5:48PM by PIB Imphal
শ্বাছ ভারত অভিয়ান চহি ১০ মপুংফারকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে অমসুং মসি ভারতমচা করোর ১৪০না থৌনা হাপ্লবা তোমথিন ঙানবা খোঙজং অমনি হায়না ফোঙদোকখ্রে।
MyGovIndia গী এক্স থ্রিদ অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ভারতমচা করোর ১৪০ না থৌনা হাপ্লবা তোমথিন ঙানবা খোঙজং অমনি! #10YearsOfSwachhBharat"