প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
‘মেক ইন ইন্দিয়া’গী মতাংদা প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী ৱাখলশিং ফোঙদোকখ্রে অমসুং য়োজনা অসিগী থৌনা হাপ্লিবা ইন্নোবেতরশিং অমসুং ললোনবশিং ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে
25 SEP 2024 7:18PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ‘মেক ইন ইন্দিয়া’গী মতাংদা মহাক্কী ৱাখলশিং ফোঙদোকখ্রে অমসুং মেক ইন ইন্দিয়াগী থৌনা হাপ্লিবা ইন্নোবেতরশিং অমসুং ললোনবশিং ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে।
শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি মেক ইন ইন্দিয়া মখা তানা চাউখৎলক্লে অমসুং অচৌবা মঙ মঙনবা ঐখোয়গী নহারোলশিংগী শক্তিদা থৌনা পীরে।
মেক ইন ইন্দিয়াগী মতাংদা প্রধান মন্ত্রীগী ৱাখল্লোন লিঙ্কইন্দা পাবা ফংগনি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“@makeinindia গী থৌনা হাপ্লিবা ইন্নোবেতরশিং অমসুং ললোনবশিং ইকায়খুম্নবা উৎচরি। থবক অসিনা মেক ইন ইন্দিয়া মখা তানা চাউখৎলক্লে অমসুং অচৌবা মঙ মঙনবা ঐখোয়গী নহারোলশিংগী শক্তিদা থৌনা পীরে। @LinkedIn দা ফোঙদোক্নিংবা ৱারোল কয়া ইরে! https://www.linkedin.com/pulse/10-years-make-india-narendra-modi-sb2if? #10YearsOfMakeInIndia”

Prime Minister's Office
Prime Minister shares his thoughts on 'Make in India' and salutes innovators and wealth creators who have powered the spirit of this scheme
25 SEP 2024 7:18PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today penned thoughts on 'Make in India' and salutes innovators and wealth creators who have powered the spirit of Make in India.
Shri Modi said that Make In India initiative has furthered growth and given wings for our Yuva Shakti to dream big.
The Prime Minister’s thought on Make in India can be read at LinkedIn
The Prime Minister said in a X post;
“A salute to every innovator and wealth creator who has powered the spirit of @makeinindia. This initiative has furthered growth and given wings for our Yuva Shakti to dream big! Penned a few thoughts on @LinkedIn. https://www.linkedin.com/pulse/10-years-make-india-narendra-modi-sb2if? #10YearsOfMakeInIndia”