রাস্ত্রপতিগী লোইশঙ
ভারতকী রাস্ত্রপতিনা নেসনেল ফ্লোরেন্স নাইতিঙ্গল এৱার্দস ২০২৪ য়েন্থোকখ্রে
11 SEP 2024 1:35PM by PIB Imphal
ঙসি রাস্ত্রপতি ভাবন্দা ভারতকী রাস্ত্রপতি শ্রীমতি দ্রৌপতি মুর্মুনা নর্সিংগী শীনফমদা লৈরিবা মীওইশিংদা নেসনেল ফ্লোরেন্স নাইতিঙ্গল এৱার্দস ২০২৪ য়েন্থোকখ্রে।
নেসনেল ফ্লোরেন্স নাইতিঙ্গল এৱার্দস অসি মশক থোকপা থবক তৌবা নর্সিংগী শীনফমদা লৈরিবা মীওইশিং ইকায়খুম্নবা উৎনবা ভারত সরকারগী হেল্থ অমসুং ফেমিলি ৱেলফিয়ার মিনিস্ত্রিনা লিংখৎপনি।

President's Secretariat
PRESIDENT OF INDIA PRESENTS NATIONAL FLORENCE NIGHTINGALE AWARDS 2024
11 SEP 2024 1:35PM by PIB Delhi
The President of India, Smt Droupadi Murmu presented the National Florence Nightingale Awards for the year 2024 to the Nursing professionals today (September 11, 2024) at Rashtrapati Bhavan.
The National Florence Nightingale Awards were instituted by the Ministry of Health and Family Welfare, Government of India to recognise and honour the meritorious services rendered by outstanding nursing personnel.
Please click here to see the List of awardees