ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଭାରତୀୟ ପାରାଲିମ୍ପିକ୍ସ ଦଳ ସର୍ବୋଚ୍ଚ ପଦକ ଜିତିବାର ରେକର୍ଡ ସ୍ଥାପନ କରିଥିବାରୁ ଅତ୍ୟନ୍ତ ଗର୍ବ ଓ ଖୁସି ବ୍ୟକ୍ତ କରିଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
04 SEP 2024 4:33PM by PIB Bhubaneshwar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ କୌଣସି ପାରାଲିମ୍ପିକ୍ସରେ ଭାରତୀୟ ପାରାଲିମ୍ପିକ୍ସ ଦଳ ଆମ ଦେଶ ପାଇଁ ସର୍ବୋଚ୍ଚ ପଦକ ହାସଲ କରିବାର ରେକର୍ଡ ସ୍ଥାପନ କରିଥିବାରୁ ଅତ୍ୟନ୍ତ ଗର୍ବ ଏବଂ ଖୁସି ବ୍ୟକ୍ତ କରିଛନ୍ତି | ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ ଆଥଲେଟମାନଙ୍କ ପ୍ରତିବଦ୍ଧତା ଏବଂ ଉତ୍ସାହକୁ ପ୍ରଶଂସା କରିଥିଲେ ଏବଂ ପ୍ରତ୍ୟେକ ଖେଳାଳିଙ୍କ ଉଲ୍ଲେଖନୀୟ ସଫଳତା ପାଇଁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଥିଲେ
ଏକ ଏକ୍ସ ପୋଷ୍ଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
ଭାରତ ଗର୍ବିତ ଓ ଆନନ୍ଦିତ।
ଆମର ଅବିଶ୍ୱସନୀୟ ପାରାଲିମ୍ପିକ୍ସ ଦଳ ଯେକୌଣସି ପାରାଲିମ୍ପିକ୍ସରେ ଆମ ଦେଶ ପାଇଁ ସର୍ବୋଚ୍ଚ ପଦକ ଜିତିବାର ରେକର୍ଡ ସୃଷ୍ଟି କରିଛି । ଏହା ଆମ ଖେଳାଳିଙ୍କ ପ୍ରତିବଦ୍ଧତା, ଉତ୍ସାହ ଏବଂ ସଂକଳ୍ପକୁ ଦର୍ଶାଏ । ପ୍ରତ୍ୟେକ ଖେଳାଳିଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ।
#Cheer4Bharat"

Prime Minister's Office
Prime Minister expresses immense pride and happiness as Indian Paralympic contingent sets a record of highest ever medals
04 SEP 2024 4:33PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed immense pride and happiness as Indian Paralympic contingent sets a record of highest ever medals for our country in any Paralympics. Shri Modi praised the athletes' dedication and passion and congratulated each player for their remarkable achievements.
In a X post, the Prime Minister said;
“India is proud and delighted!
Our incredible Paralympic contingent has set a record for the highest ever medals for our country in any Paralympics. This shows the dedication, passion and determination of our athletes. Congrats to each and every player.
#Cheer4Bharat”