প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভারতকী পেরালেম্পিক কন্তিঞ্জেন্তনা খ্বাইদগী য়াম্না মেদল ফংবগী রেকোর্দ অমা থম্বদা প্রধান মন্ত্রীনা চাউথোকচবা অমসুং হরাওবা ফোঙদোকখ্রে
04 SEP 2024 4:33PM by PIB Imphal
পেরালেম্পিক অমদা ঐখোয়গী লৈবাক্না খ্বাইদগী য়াম্না মেদল ফংবগী রেকোর্দ অমা থম্বদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা চাউথোকচবা অমসুং হরাওবা ফোঙদোকখ্রে। শ্রী মোদীনা শান্নরোয়শিংগী কৎথোকপা অমসুং পামজবা থাগৎপা ফোঙদোকখি অমসুং মখোয়গী শিংথানিঙাই ওইরবা মাইপাকপশিংগীদমক শান্নরোয় খুদিংমক অমমমতা ওইনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ঐখোয়গী পেরালেম্পিক কন্তিঞ্জেন্তনা পেরালেম্পিক অমদা ঐখোয়গী লৈবাক্না খ্বাইদগী য়াম্না মেদল ফংবগী রেকোর্দ অমা থম্লে। মসিনা ঐখোয়গী শান্নরোয়শিংগী কৎথোকপা, পামজবা অমসুং অচেৎপা ফিরেপ অদু উৎথোক্লে। শান্নরোয় খুদিংমক অমমমতা ওইনা থাগৎপা থাগৎপা ফোঙদোকচরি।
#Cheer4Bharat”

Prime Minister's Office
Prime Minister expresses immense pride and happiness as Indian Paralympic contingent sets a record of highest ever medals
04 SEP 2024 4:33PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed immense pride and happiness as Indian Paralympic contingent sets a record of highest ever medals for our country in any Paralympics. Shri Modi praised the athletes' dedication and passion and congratulated each player for their remarkable achievements.
In a X post, the Prime Minister said;
“India is proud and delighted!
Our incredible Paralympic contingent has set a record for the highest ever medals for our country in any Paralympics. This shows the dedication, passion and determination of our athletes. Congrats to each and every player.
#Cheer4Bharat”