প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা সচিন খিলারীগী মফমদা নুপাগী সোতপুত ইভেন্ততা লুপাগী মেদল লৌরকখিবগীদমক নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
04 SEP 2024 3:30PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সচিন খিলারীগী মফমদা পেরিস পেরালিম্পিক্স, ২০২৪দা নুপাগী সোতপুত ইভেন্ততা লুপাগী মেদল লৌরকখিবগীদমক নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে‍।
প্রধান মন্ত্রীনা X পোস্ত অমদা হায়খি;
“সচিন খিলারীগী মফমদা মহাক্না #Paralympics2024 দা অঙকপা ঙংনা মায় পাক্লকখিবগীদমক নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি! পাঙ্গল অমসুং ফিরেপ চেৎপগী শিংথানিংঙাই ওইবা মশক অমদা, মহাক্না নুপীগী সোতপুত F46 ইভেন্ততা লুপাগী মেদল লৌরকখি‍। মহাক্কীদমক ভারতনা চাউথোকচৈ‍।
#Cheer4Bharat”

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Sachin Khilari on winning Silver medal in the Men’s Shotput event
04 SEP 2024 3:30PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Sachin Khilari on winning Silver medal in the Men’s Shotput F46 event at Paris Paralympics 2024.
The Prime Minister said in a X post;
“Congratulations to Sachin Khilari for his incredible achievement at the #Paralympics2024! In a remarkable display of strength and determination, he has won a Silver medal in the Men’s Shotput F46 event. India is proud of him.
#Cheer4Bharat”