প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে পুৰুষৰ শ্বটপুট ইভেন্টত ৰূপৰ পদক লাভ কৰা শচীন খিলাৰীক অভিনন্দন জনাইছে
04 SEP 2024 3:30PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে পেৰিছ পেৰা অলিম্পিক, ২০২৪-ত পুৰুষৰ শ্বটপুট এফ৪৬ ইভেন্টত ৰূপৰ পদক লাভৰ বাবে শচীন খিলাৰীক অভিনন্দন জনাইছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে এটা এক্স প’ষ্টত কয়;
“#Paralympics2024-ত শচীন খিলাৰীয়ে অৰ্জন কৰা অবিশ্বাস্য কৃতিত্বৰ বাবে তেওঁক অভিনন্দন জনালোঁ! তেওঁ শক্তি আৰু দৃঢ়তাৰ এক উল্লেখযোগ্য প্ৰদৰ্শনেৰে পুৰুষৰ শ্বটপুট এফ৪৬ ইভেন্টত ৰূপৰ পদক লাভ কৰিছে। ভাৰতে তেওঁক লৈ গৌৰৱ কৰিছে।
#Cheer4Bharat”

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Sachin Khilari on winning Silver medal in the Men’s Shotput event
04 SEP 2024 3:30PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Sachin Khilari on winning Silver medal in the Men’s Shotput F46 event at Paris Paralympics 2024.
The Prime Minister said in a X post;
“Congratulations to Sachin Khilari for his incredible achievement at the #Paralympics2024! In a remarkable display of strength and determination, he has won a Silver medal in the Men’s Shotput F46 event. India is proud of him.
#Cheer4Bharat”