অকোইবগী ফিভম অমসুং ঊমংগী মন্ত্রালয়
‘এক পের মা কে নাম’ কেম্পেনগী মখাদা লৈবাক শিনবা থুংবদা উ চারা করোর 52 হেন্না থাখ্রে
কেম্পেন অসি মালেমগী অকোইবগী নুমিৎকী থৌরমদা প্রধান মন্ত্রীনা হৌদোকখি
03 SEP 2024 9:50AM by PIB Imphal
কেন্দ্রগী এনভাইর্নমেন্ত, ফোরেস্ত অমসুং ক্লাইমেৎ চেঞ্জ মন্ত্রী শ্রী ভুপেন্দর য়াদবনা ঙসি Xতা পোস্ত অমদা লৈবাক অসিনা 'এক পের মা কে নাম' কেম্পেনগী মখাদা উ থাবদা মাইলস্তোন অমা ফংলে হায়না পাউদমখি। কেম্পেন অসিগী মখাদা ভারত শিনবা থুংনা উ-চারা করোর 52গী মথক্তা থাখি হায়না মহাক্না পাউদমখি।
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা 05.06.2024দা মালেমগী অকোইবগী নুমিৎকী থৌরমদা 'এক পের মা কে নাম' কেম্পেন হৌদোকখি। কেম্পেন অসিগী শরুক য়ানবা ফোংদোক্লদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা মীপুম খুদিংমকপু মসিগী খোঙথাং অসিগী খুত্থাংদা হেন্না ফবা গ্রহ অমসুং তুং কোইনা চৎকদবা চাউখৎ-থৌরাংগীদমক থৌদাং লৌনবা হায়খি।
মমাংগী রিলিজকী কোপী:
https://pib.gov.in/PressReleasePage.aspx?PRID=2022815

Ministry of Environment, Forest and Climate Change
Over 52 Crore Trees Planted Nationwide Under 'Ek Ped Maa Ke Naam’ Campaign
The campaign was launched by the Prime Minister on the occasion of World Environment Day
03 SEP 2024 9:50AM by PIB Delhi
Union Minister of Environment Forest and Climate Change Sh. Bhupender Yadav informed through a post on X today that the country has achieved a milestone in tree plantation under ‘Ek Ped Maa Ke Naam’ campaign and informed that over 52 crore saplings have been planted across India under the campaign.
‘Ek Ped Maa Ke Naam’ campaign was launched by the Prime Minister, Shri Narendra Modi on the occasion of World Environment Day on 05.06.2024. In his clarion call for the campaign, the Prime Minister had urged everyone to contribute to a better planet and sustainable development through this initiative.
The copy of the previous release:
https://pib.gov.in/PressReleasePage.aspx?PRID=2022815