প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
২০২৪ পেৰিছ পেৰালিম্পিকঃ দ্বিতীয়টো পদক জয় কৰাৰ বাবে এথলীট প্ৰীতি পালক অভিনন্দন জনাইছে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে
02 SEP 2024 12:01AM by PIB Guwahati
২০২৪ চনৰ চলিত ‘পেৰিছ পেৰালিম্পিক’ত দ্বিতীয়টো পদক অৰ্জন কৰাৰ বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি ট্ৰেক এণ্ড ফিল্ড এথলীট প্ৰীতি পালক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে।
২৩ বছৰীয়া যুৱতীগৰাকীয়ে মহিলাৰ ‘২০০ মিটাৰ টি-৩৫’ প্ৰতিযোগিতাত ব্ৰঞ্জৰ পদক অৰ্জন কৰে আৰু ‘পেৰালিম্পিক’ত দুটা পদক জয় কৰা প্ৰথম গৰাকী ভাৰতীয় মহিলা ‘ট্ৰেক এণ্ড ফিল্ড এথলীট’ হিচাপে পৰিগণিত হয়।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ‘এক্স’-ত ‘পোষ্ট’ কৰিছে:
"এয়া হৈছে প্ৰীতি পালৰ এক ঐতিহাসিক সাফল্য, তেওঁ মহিলাৰ ২০০ মিটাৰ টি৩৫ ইভেণ্টত ব্ৰঞ্জৰ সৈতে #Paralympics2024 একেটা সংস্কৰণতে দ্বিতীয়টো পদক জয় কৰিছে! ভাৰতৰ জনসাধাৰণৰ বাবে তেওঁ হৈছে এক অনুপ্ৰেৰণা। তেওঁৰ সমৰ্পণ নিতান্তই উল্লেখনীয়।
#Cheer4Bharat"

Prime Minister's Office
2024 Paris Paralympics: Prime Minister Shri Narendra Modi congratulates athlete Preeti Pal for winning second medal
02 SEP 2024 12:01AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today congratulated track and field athlete Preeti Pal for winning a second medal at the ongoing 2024 Paris Paralympics.
The 23-year-old won a bronze medal in the Women’s 200m T35 event, becoming the first Indian woman track and field athlete to win two medals at the Paralympics.
The Prime Minister posted on X:
"A historic achievement by Preeti Pal, as she wins her second medal in the same edition of the #Paralympics2024 with a Bronze in the Women’s 200m T35 event! She is an inspiration for the people of India. Her dedication is truly remarkable.
#Cheer4Bharat"