Prime Minister's Office
2024 Paris Paralympics: Prime Minister Shri Narendra Modi congratulates athlete Preeti Pal for winning second medal
02 SEP 2024 12:01AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today congratulated track and field athlete Preeti Pal for winning a second medal at the ongoing 2024 Paris Paralympics.
The 23-year-old won a bronze medal in the Women’s 200m T35 event, becoming the first Indian woman track and field athlete to win two medals at the Paralympics.
The Prime Minister posted on X:
"A historic achievement by Preeti Pal, as she wins her second medal in the same edition of the #Paralympics2024 with a Bronze in the Women’s 200m T35 event! She is an inspiration for the people of India. Her dedication is truly remarkable.
#Cheer4Bharat"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
2024 পেরিস পেরালিম্পিক্স: প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শান্নরোয় প্রীতি পালবু অনিশুবা মেদল লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
02 SEP 2024 12:01AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি হৌজিক চত্থরিবা পেরিস পেরালিম্পিক্সতা অনিশুবা মেদল অমা ফংলকপগীদমক ত্রেক এন্দ ফিল্দ শান্নরোয় প্রীতি পালদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
চহি 23 শুরবী অসিনা নুপীগী 200m T35 ইভেন্ততা ব্রোঞ্জ মেদল অমা লৌদুনা পেরালিম্পিক্সতা মেদল অনি লৌবা ভারতকী অহানবা নুপী ত্রেক এন্দ ফিল্দ শান্নরোয় ওইরি।
Xতা প্রধান মন্ত্রীনা পোস্ত তৌখি:
"প্রীতি পালগী পুৱারী ওইরবা মায়পাকপা অমা, মরমদি মহাক্না নুপীগী 200m T35 ইভেন্তদা ব্রোঞ্জা অমা ফংদুনা #Paralympics2024গী চপ মান্নবা ইদিসনদা মহাক্কী অনিশুবা মেদল ফংখি! মহাক অসি ভারতকী মীয়ামগীদমক ইথিলগী হৌরকফম অমা ওইরি। মহাক্কী কত্থোকপা অসি তশেংনা শীংথানীংঙাই ওই। #Cheer4Bharat"