প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে লাডাখবাসীক পাঁচখন নতুন জিলা গঠনৰ উপলক্ষে অভিনন্দন জনাইছে
লাডাখত পাঁচখন নতুন জিলা গঠন কাৰ্য্য হৈছে উন্নত শাসন আৰু সমৃদ্ধিৰ দিশত এটি পদক্ষেপঃ প্ৰধানমন্ত্ৰী
26 AUG 2024 12:54PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে লাডাখবাসীলৈ পাঁচখন নতুন জিলা গঠনৰ উপলক্ষে অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰিছে। এই সন্দৰ্ভত তেখেতে কয় যে জান্সকাৰ, দ্ৰাছ, শ্বাম, নুব্ৰা আৰু চাংথাং- এই নতুন জিলাকেইখনে এতিয়া অধিক মনোযোগ লাভ কৰিব, যাৰ ফলশ্ৰুতিত সেৱা আৰু সুযোগসমূহ জনসাধাৰণৰ অধিক ওচৰ চাপিব।
কেন্দ্ৰীয় গৃহমন্ত্ৰী শ্ৰী অমিত শ্বাহে এক্সত কৰা এটা প’ষ্ট শ্বেয়াৰেৰে প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে কয়ঃ
লাডাখত পাঁচখন নতুন জিলা গঠন কাৰ্য্য হৈছে উন্নত শাসন আৰু সমৃদ্ধিৰ দিশত এটি পদক্ষেপ। জান্সকাৰ, দ্ৰাছ, শ্বাম, নুব্ৰা আৰু চাংথাং- এই নতুন জিলাকেইখনে এতিয়া অধিক মনোযোগ লাভ কৰিব, যাৰ ফলশ্ৰুতিত সেৱা আৰু সুযোগসমূহ জনসাধাৰণৰ অধিক ওচৰ চাপিব। মই তাৰ জনসাধাৰণলৈ অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰিছোঁ।”

Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi congratulates people of Ladakh for creation of five new districts
Creation of five new districts in Ladakh is a step towards better governance and prosperity: Prime Minister
26 AUG 2024 12:54PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated the people of Ladakh for the creation of five new districts. He remarked that the new districts of Zanskar, Drass, Sham, Nubra, and Changthang will now receive more focused attention, bringing services and opportunities even closer to the people.
Sharing a post on X by Union Home Minister, Shri Amit Shah, the Prime Minister wrote:
“Creation of five new districts in Ladakh is a step towards better governance and prosperity. Zanskar, Drass, Sham, Nubra, and Changthang will now receive more focused attention, bringing services and opportunities even closer to the people. Congratulations to the people there.”