ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପାଞ୍ଚଟି ନୂଆ ଜିଲ୍ଲା ଗଠନ ପାଇଁ ଲଦାଖର ଲୋକମାନଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
ଲଦାଖରେ ପାଞ୍ଚଟି ନୂଆ ଜିଲ୍ଲା ଗଠନ କରାଯିବା ଉନ୍ନତ ଶାସନ ଓ ସମୃଦ୍ଧତା ଦିଗରେ ଏକ ପଦକ୍ଷେପ : ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
26 AUG 2024 12:54PM by PIB Bhubaneswar
ପାଞ୍ଚଟି ନୂତନ ଜିଲ୍ଲା ଗଠନ ପାଇଁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଲଦାଖର ଲୋକମାନଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି । ସେ କହିଛନ୍ତି ଯେ, ଜାନସ୍କର, ଡ୍ରାସ, ଶ୍ୟାମ, ନୁବ୍ରା ଏବଂ ଚାଙ୍ଗଥାଙ୍ଗର ନୂଆ ଜିଲ୍ଲାଗୁଡିକ ଉପରେ ବର୍ତ୍ତମାନ ଅଧିକ ଗୁରୁତ୍ୱ ଦିଆଯିବ ଯାହା ଦ୍ୱାରା ସେଠାକାର ଲୋକମାନଙ୍କ ପାଇଁ ସେବା ଓ ସୁଯୋଗ ଅଧିକ ନିକଟତର କରାଯାଇ ପାରିବ ।
କେନ୍ଦ୍ର ଗୃହ ମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ଅମିତ ଶାହା ଦ୍ୱାରା କରାଯାଇଥିବା ଏକ୍ସରେ ଏକ ପୋଷ୍ଟକୁ ଶେୟାର କରି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଲେଖିଛନ୍ତି;
“ଲଦାଖରେ ୫ ଟି ନୂଆ ଜିଲ୍ଲା ଗଠନ କରାଯିବା ଉନ୍ନତ ଶାସନ ଏବଂ ସମୃଦ୍ଧତା ଦିଗରେ ଏକ ନୂତନ ପଦକ୍ଷେପ । ଏହି ନୂଆ ୫ ଟି ଜିଲ୍ଲା ଜାନସ୍କର, ଡ୍ରାସ, ଶ୍ୟାମ, ନୁବ୍ରା ଏବଂ ଚାଙ୍ଗ୍‌ଥାଙ୍ଗ୍ ଉପରେ ଏବେ ଅଧିକ ଗୁରୁତ୍ୱ ଦିଆଯିବ, ଯାହା ଦ୍ୱାରା ନୂତନ ସେବା ଓ ସୁଯୋଗ ଲୋକମାନଙ୍କର ଅଧିକ ନିକଟତର ହେବ । ସେଠାରେ ଥିବା ଲୋକମାନଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ।”

Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi congratulates people of Ladakh for creation of five new districts
Creation of five new districts in Ladakh is a step towards better governance and prosperity: Prime Minister
26 AUG 2024 12:54PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated the people of Ladakh for the creation of five new districts. He remarked that the new districts of Zanskar, Drass, Sham, Nubra, and Changthang will now receive more focused attention, bringing services and opportunities even closer to the people.
Sharing a post on X by Union Home Minister, Shri Amit Shah, the Prime Minister wrote:
“Creation of five new districts in Ladakh is a step towards better governance and prosperity. Zanskar, Drass, Sham, Nubra, and Changthang will now receive more focused attention, bringing services and opportunities even closer to the people. Congratulations to the people there.”