প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অনৌবা জিলা মঙা শেমখিবদা লদাখ মীয়ামদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
লদাখতা অনৌবা জিলা মঙা শেমখিবা অসি অফবা লৈঙাক অমদি চাউখৎপগী মাইকৈদা চংশিল্লিবা খোঙথাং অমনি: প্রধান মন্ত্রী
26 AUG 2024 12:54PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অনৌবা জিলা মঙা শেমখিবদা লদাখ মীয়ামদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে। মহাক্না হায়খি মদুদি জনস্কার, দ্রাস, শাম, নুব্রা অমসুং চাংথাংগী অনৌবা জিলা মঙা শেম্বা অসিনা হৌজিক্তি হেন্না মীৎয়েং চংবা ওইরগনি, মীয়ামদা সর্ভিসশিং অমদি খুদোংচাবশিং হেন্না ফংহল্লগনি।
কেন্দ্রগী গৃহ মন্ত্রী, শ্রী অমিত শাহগী পোস্ত অমা Xতা শিয়র তৌরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা ইখি:
“লদাখতা অনৌবা জিলা মঙা শেমখিবা অসি অফবা লৈঙাক অমদি চাউখৎপগী মাইকৈদা চংশিল্লিবা খোঙথাং অমনি। জনস্কার, দ্রাস, শাম, নুব্রা অমসুং চাংথাংগী অনৌবা জিলা মঙা শেম্বা অসিনা হৌজিক্তি হেন্না মীৎয়েং চংবা ওইরগনি, মীয়ামদা সর্ভিসশিং অমদি খুদোংচাবশিং হেন্না ফংহল্লগনি। মফম অসিগী মীয়ামদা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি।”

Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi congratulates people of Ladakh for creation of five new districts
Creation of five new districts in Ladakh is a step towards better governance and prosperity: Prime Minister
26 AUG 2024 12:54PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated the people of Ladakh for the creation of five new districts. He remarked that the new districts of Zanskar, Drass, Sham, Nubra, and Changthang will now receive more focused attention, bringing services and opportunities even closer to the people.
Sharing a post on X by Union Home Minister, Shri Amit Shah, the Prime Minister wrote:
“Creation of five new districts in Ladakh is a step towards better governance and prosperity. Zanskar, Drass, Sham, Nubra, and Changthang will now receive more focused attention, bringing services and opportunities even closer to the people. Congratulations to the people there.”