প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মোন্তে কাসিনোগী লানফমগী মোনুএন্ততা ইকাইখুম্নবা উৎখ্রে
21 AUG 2024 11:55PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ৱারসোদা মোন্তে কাসিনোগী লানফমগী মোনুএন্ততা ইকাইখুম্নবা উৎখ্রে।
মোনুমেন্ত অসিনা অনিশুবা লাঞ্জাওগী মতমদা ইতালিদা মোন্তে কাসিনোগী লানফমদা লান শোক্নখিবা পোলেন্দ, ভারত অমসুং অতৈ লৈবাকশিংগী থৌনা ফরবা লান্মীশিংবু নীংশিংহল্লি। প্রধান মন্ত্রীনা মোনুমেন্ত অসিদা চৎখিবা খোঙচৎ অসিনা ভারত অমসুং পোলেন্দগী অতৈ কয়াদা ইনোৎ পীরিবা মান্নবা পুৱারী অমসুং মনুং হঞ্জিনবা মরী অসিবু তাক্লি।

Prime Minister's Office
Prime Minister pays tribute at Monument to the Battle of Monte Cassino
21 AUG 2024 11:55PM by PIB Delhi
Minister Shri Narendra Modi laid a wreath and paid tribute at the Monument to the Battle of Monte Cassino in Warsaw today.
This Monument commemorates the sacrifice and valour of soldiers from Poland, India and other countries who fought alongside each other in the famous Battle of Monte Cassino in Italy during the second World War. Prime Minister’s visit to the Monument underscores the shared history and deep-rooted ties between India and Poland that continue to inspire many.