প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
জাপানীজ ফোরেন অমসুং দিফেন্স মিনিস্তরশিংগা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগা উনখ্রে
19 AUG 2024 9:53PM by PIB Imphal
জাপানগী ফোরেন এফ্যার্স মন্ত্রী, মিস কামিকাৱা য়োকো অমসুং দিফেন্স মন্ত্রী, মিস্তর কিহারা মিনোরুগা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগী ঙসি উনখ্রে‍। শ্রী মোদীনা মখোয় অনিমকপু ৩শুবা ইন্দিয়া-জাপান ২+২ ফোরেন এন্দ দিফেন্ মিনিস্ত্রিএল মীফমগী মাঙওইননা ভারত্তা তরাম্না ওকখি‍। উনখিবা অদুদা প্রধান মন্ত্রীনা ইন্দিয়া-জাপানগী দিফেন্স অমসুং সিক্যুরিতীগী মরীগী লৈরিবা খোঙফম নৈনখি‍।
X তা থাগৎলকপা পোস্ত অমদা শ্রী মোদীনা ইরকখি:
“জাপানগী ফোরেন মন্ত্রী @Kamikawa_Yoko অমসুং দিফেন্স মন্ত্রী @kihara_minoru গা ৩শুবা ইন্দিয়া-জাপান ২+২ ফোরেন এন্দ দিফেন্স মিনিস্ত্রিএল মীতিংগী মাঙওইননা উনবা নুংঙাই‍। ইন্দিয়া-জাপানগী দিফেন্স অমসুং সিক্যুরিতীগী মরীগী চঙশিল্লিবা খোঙজেল নৈনখি‍। ইন্দিয়া-জাপানগী খোঙবুনা ইন্দো-পেসিফিক অমসুং মসিগী ৱাংমদা ইং-তপ্পা, মরা চেৎপা, অমসুং নুংঙাই য়াইফবা পুরকপদা লৌরিবা থৌদাংবু অমুক হন্না খোঙফম চেৎশিনহনখি‍।”

Prime Minister's Office
Japanese Foreign and Defense Ministers meet Prime Minister Shri Narendra Modi
19 AUG 2024 9:53PM by PIB Delhi
Japan’s Minister of Foreign Affairs, Ms. Kamikawa Yoko and Minister of Defence, Mr. Kihara Minoru met Prime Minister Shri Narendra Modi today. Shri Modi welcomed both to India ahead of the 3rd India-Japan 2+2 Foreign and Defence Ministerial Meeting. The Prime Minister took stock of the progress made in India-Japan defence and security ties, during the meet.
Shri Modi in a post on X wrote:
“Delighted to meet Japanese Foreign Minister @Kamikawa_Yoko and Defense Minister @kihara_minoru ahead of the 3rd India-Japan 2+2 Foreign and Defense Ministerial Meeting. Took stock of the progress made in India-Japan defense and security ties. Reaffirmed the role India-Japan partnership plays in promoting peace, stability, and prosperity in the Indo-Pacific and beyond.”