প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ইছলামিক গণৰাজ্য ইৰাণৰ ৰাষ্ট্ৰপতি হিচাপে নিৰ্বাচিত হোৱাৰ বাবে মহামহিম মাছুদ পেজেশ্কিয়ানক অভিনন্দন জনাইছে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
06 JUL 2024 3:16PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ইছলামিক গণৰাজ্য ইৰাণৰ ৰাষ্ট্ৰপতি হিচাপে নিৰ্বাচিত হোৱাৰ বাবে মহামহিম মাছুদ পেজেশ্কিয়ানক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ‘এক্স’-ত ‘পোষ্ট’ কৰিছে;
"ইছলামিক গণৰাজ্য ইৰাণৰ ৰাষ্ট্ৰপতি হিচাপে @drpezeshkian আপুনি নিৰ্বাচিত হোৱা বাবে অভিনন্দন জনাইছোঁ। আমাৰ জনসাধাৰণ আৰু অঞ্চলটোৰ হিতৰ বাবে আমাৰ উষ্ম আৰু দীৰ্ঘদিনীয়া দ্বিপাক্ষিক সম্পৰ্ক অধিক শক্তিশালী কৰাৰ বাবে আপোনাৰ সৈতে ঘনিষ্ঠভাৱে কাম কৰাৰ বাবে অপেক্ষা কৰি আছোঁ।"

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates H.E Masoud Pezeshkian on being elected as the President of the Islamic Republic of Iran
06 JUL 2024 3:16PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated H.E Masoud Pezeshkian on being elected as the President of the Islamic Republic of Iran.
The Prime Minister posted on X;
“Congratulations @drpezeshkian on your election as the President of the Islamic Republic of Iran. Looking forward to working closely with you to further strengthen our warm and long-standing bilateral relationship for the benefit of our peoples and the region.”