প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ঐচ.ই. মসুদ পেসেস্কিয়ান্না ইস্লামিক রিপাব্লিক ওফ ইরানগী রাস্ত্রপতি ওইনা খল্লকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
06 JUL 2024 3:16PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঐচ.ই. মসুদ পেজেস্কিয়ান্না ইস্লামিক রিপাব্লিক ওফ ইরানগী রাস্ত্রপতি ওইনা খল্লকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে।
Xতা প্রধান মন্ত্রীনা পোস্ত তৌখি;
“ইস্লামিক রিপাব্লিক ওফ ইরানগী রাস্ত্রপতি ওইনা খল্লকপদা @drpezeshkian নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি। ঐখোয়গী মীয়াম অমসুং লমদমদা কান্নবা পীনবগীদমক ঐখোয়গী অফবা অমসুং মতম শাংলবা বাইলেতরেলগী মরী অসি হেন্না মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা অদোমগা লোয়ননা পুন্না থবক তৌমিন্ননবা আশা থম্মি।”

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates H.E Masoud Pezeshkian on being elected as the President of the Islamic Republic of Iran
06 JUL 2024 3:16PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated H.E Masoud Pezeshkian on being elected as the President of the Islamic Republic of Iran.
The Prime Minister posted on X;
“Congratulations @drpezeshkian on your election as the President of the Islamic Republic of Iran. Looking forward to working closely with you to further strengthen our warm and long-standing bilateral relationship for the benefit of our peoples and the region.”