ইনফোর্মেসন অমসুং ব্রোদকাস্তিং মন্ত্রালয়
মন্ত্রালয়না অন্তরাস্ত্রিয় য়োগ দিবস মীদিয়া সম্মান ২০২৪গী এন্ত্রী থাজিল্লকপগা অরোয়বা মতম জুলাই ১৫, ২০২৪ ফাওবা শাংদোকখ্রে
10 JUL 2024 10:52AM by PIB Imphal
ইন্তরনেস্নেল দে ওফ য়োগ ২০২৪গী পাউজেল পাক শন্না মীয়ামদা য়ৌহন্বদা মীদিয়ানা লৌরিবা অফবা শক্লোন অমসুং থৌদাংবু শকখঙবা ওইনা, ইনফোর্মেসন অমসুং ব্রোদকাস্তিং মন্ত্রালয়না ঙসি অন্তরাস্ত্রিয় য়োগ দিবস মীদিয়া সম্মান (এ.ৱাই.দি.এম.এস.) ২০২৪গী ৩শুবা ইদিসনগী এন্ত্রী থাজিল্লকপগা অরোয়বা মতম জুলাই ১৫, ২০২৪ (নিংথৌকাবা) ফাওবা শাংদোকখ্রে‍।

Ministry of Information & Broadcasting
Ministry extends last date for entries for Antarashtriya Yoga Diwas Media Samman 2024 till 15th July, 2024
10 JUL 2024 10:52AM by PIB Delhi
Acknowledging the positive role and responsibility of Media in disseminating the outreach of International Day of Yoga 2024, Ministry of Information and Broadcasting has today extended the last date for submission of entries for the 3rd Edition of Antarashtriya Yoga Diwas Media Samman (AYDMS) 2024 till 15th July, 2024 (Monday).