প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মোস্কোগী 'শকখঙদবা লান্মীশিংগী ফুরা'দা ইকাইখুম্নবা উৎখ্রে
09 JUL 2024 2:39PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি প্রধান মন্ত্রীনা মোস্কোগী 'শকখঙদবা লান্মীশিংগী ফুরা'দা ইকাইখুম্নবা উৎখ্রে। মহাক্না ফুরাদা লৈ পরেং অমা কৎখি। 'শকখঙদবা লান্মীশিংগী ফুরা' হায়বসি মোস্কোগী ক্রেম্লিন ৱালদা লৈবা লানগী নীংশিং খুভম অমনি। মসি ৱার্ল্দ ৱার II দা থৱাই থাখিবা সোভিএত লান্মীশিংদা কৎপা মফম অমনি।

Prime Minister's Office
Prime Minister pays tribute at the ‘Tomb of the Unknown Soldier’ in Moscow
09 JUL 2024 2:39PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi paid tributes at the ‘Tomb of the Unknown Soldier’ in Moscow today. He also laid a wreath at the Tomb.
The ‘Tomb of the Unknown Soldier’ is a war memorial located at the Kremlin wall, Moscow. It is dedicated to the Soviet soldiers who lost their lives during World War II.