প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মহাক্কী লুচিংবগী থবকশিংগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা রিসি সুনাক থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
05 JUL 2024 7:17PM by PIB Imphal
য়ু.কেদা সাধারন মীখল মতুংদা ফম থাদোক্লবা য়ু.কেগী হান্নগী প্রধান মন্ত্রী রিসি সুনাক, মহাক্কী লুচিংবগী থবকশিং অমসুং ভারত অমসুং য়ু.কেগী মরক্তা লৈনরিবা মরীশিং ফগৎনবা হোৎনখিবগীদমক ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“য়ু.কেদা অদোমগী শিংথানিঙাই ওইরবা লুচিংবগী থবক অমসুং অদোমগী লৈঙাক মনুংদা ভারত অমসুং য়ু.কেগী মরক্তা লৈনরিবা মরীশিং হেন্না ফগৎনবা হোৎনখিবগীদমক @RishiSunak অদোম থাগৎচরি। অদোম অমসুং অদোমগী ইমুং-মনুংগী তুংগীদমক য়াইফ-পাউজেল পীজরি”।

Prime Minister's Office
PM thanks Rishi Sunak for his leadership
05 JUL 2024 7:17PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today thanked former Prime Minister of United Kingdom Mr Rishi Sunak who demitted office after the general elections in UK, for his leadership and contribution to the ties between India and UK.
PM Modi posted on X :
"Thank you @RishiSunak for your admirable leadership of the UK, and your active contribution to deepen the ties between India and the UK during your term in office. Best wishes to you and your family for the future."