প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা আই.সি.সি. ত২০ ৱার্ল্দ কপ ৱিন্নর ২০২৪ বু উনখ্রে
04 JUL 2024 2:40PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা আই.সি.সি. ত২০ ৱার্ল্দ কপ মায় পাক্লবা ভারতকী নুপাগী ক্রিকেত তীম্বু মহাক্কী লৈফমদা উনখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎখিঃ
"ঐখোয়গী চেম্পিয়নশিংগা য়াম্না হরাওনা উনখি!
ৱার্ল্দ কপ মায় পাক্লবা তীম্বু ৭, এল.কে.এম.দা উনখি অমসুং তুর্নামেন্ত অদুদা ফংখিবা মখোয়গী এক্সপিরিএন্সশিংগী মতাংদা নীংশিংনিংঙাই ওইরবা ৱারী কয়া শানখি।"

Prime Minister's Office
PM hosts ICC T20 World Cup Winners, 2024
04 JUL 2024 2:40PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi hosted the ICC T20 World Cup winning Indian Men’s Cricket Team at his residence today.
The Prime Minister posted on X:
“An excellent meeting with our Champions!
Hosted the World Cup winning team at 7, LKM and had a memorable conversation on their experiences through the tournament.”