ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
୨୦୨୪ ଆଇସିସି ଟି-ଟ୍ୱେଣ୍ଟି ବିଶ୍ୱକପ ବିଜେତାଙ୍କୁ ସ୍ୱାଗତ କଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
04 JUL 2024 2:40PM by PIB Bhubaneshwar
୨୦୨୪ ଆଇସିସି ଟି-ଟ୍ୱେଣ୍ଟି ବିଶ୍ୱକପ ବିଜେତା ଭାରତୀୟ ପୁରୁଷ କ୍ରିକେଟ ଟିମକୁ ଆଜି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ତାଙ୍କ ବାସଭବନରେ ସ୍ୱାଗତ କରିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ୍ସରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
“ଚମ୍ପିଆନ୍ସ ମାନଙ୍କ ସହ ଚମତ୍କାର ସାକ୍ଷାତକାର!!
୭, ଏଲକେଏମରେ ବିଶ୍ୱକପ ବିଜେତା ଟିମକୁ ସ୍ୱାଗତ କଲି । ଟୁର୍ଣ୍ଣାମେଣ୍ଟ ସମୟରେ ସେମାନଙ୍କର ହୋଇଥିବା ଅଭିଜ୍ଞତା ବାବଦରେ ସ୍ମରଣୀୟ ଆଲେଚନା କଲି ।”

Prime Minister's Office
PM hosts ICC T20 World Cup Winners, 2024
04 JUL 2024 2:40PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi hosted the ICC T20 World Cup winning Indian Men’s Cricket Team at his residence today.
The Prime Minister posted on X:
“An excellent meeting with our Champions!
Hosted the World Cup winning team at 7, LKM and had a memorable conversation on their experiences through the tournament.”