প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ২০২৪ বৰ্ষৰ আইচিচি টি-২০ বিশ্বকাপ বিজয়ী দলক অভ্যৰ্থনা জনায়
04 JUL 2024 2:40PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি তেওঁৰ বাসগৃহত আইচিচি টি-২০ বিশ্বকাপ বিজয়ী ভাৰতীয় পুৰুষ ক্ৰিকেট দলটোক অভ্যৰ্থনা জনায়।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত পোষ্ট কৰে :
"আমাৰ চেম্পিয়নসকলৰ সৈতে এক উৎকৃষ্ট সাক্ষাৎকাৰ!
৭, লোককল্যাণ মাৰ্গত বিশ্বকাপ বিজয়ী দলটোক অভ্যৰ্থনা জনাওঁ আৰু প্ৰতিযোগিতাখনত তেওঁলোকৰ অভিজ্ঞতা সন্দৰ্ভত স্মৰণীয় বাৰ্তালাপ কৰো।"

Prime Minister's Office
PM hosts ICC T20 World Cup Winners, 2024
04 JUL 2024 2:40PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi hosted the ICC T20 World Cup winning Indian Men’s Cricket Team at his residence today.
The Prime Minister posted on X:
“An excellent meeting with our Champions!
Hosted the World Cup winning team at 7, LKM and had a memorable conversation on their experiences through the tournament.”