প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
জম্মু-কাশ্মীৰৰ প্ৰতিভাৱান যুৱক-যুৱতীয়ে ষ্টাৰ্টআপত অগ্ৰণী কাম কৰি আছে
21 JUN 2024 2:07PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে জম্মু-কাশ্মীৰৰ সেই প্ৰতিভাৱান যুৱক-যুৱতীসকলৰ সৈতে কালিৰ নিজৰ কথোপকথনৰ অংশবিশেষ শ্বেয়াৰ কৰিছে, যিসকলে ষ্টাৰ্টআপত অগ্ৰণী কাম কৰি আছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত পোষ্ট কৰিছে:
"কালি শ্ৰীনগৰত, মই জম্মু আৰু কাশ্মীৰৰ প্ৰতিভাৱান যুৱক-যুৱতীসকলক লগ পোৱাৰ সুযোগ পাইছিলোঁ যিসকলে ষ্টাৰ্টআপত অগ্ৰণী কাম কৰি আছে। ইয়াত কথা-বতৰাৰ মুখ্য অংশ দিয়া হৈছে।"

Prime Minister's Office
Talented youngsters of Jammu and Kashmir are doing pioneering work in startups: PM
21 JUN 2024 2:07PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared glimpses from his yesterday’s interaction with talented youngsters of Jammu and Kashmir who are doing pioneering work in StartUps.
The Prime Minister posted on X:
“Yesterday in Srinagar, I had the opportunity to meet talented youngsters of Jammu and Kashmir who are doing pioneering work in StartUps. Here are the highlights from the interaction.”