প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
জম্মু অমসুং কাস্মিরগী হৈথোই-শিংথোইরবা নহারোলশিং স্তার্দঅপশিংদা মাংজিল থাংনা থবক তৌরি: প্রধান মন্ত্রী
21 JUN 2024 2:07PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙরাং স্তার্দঅপশিংদা মাংজিল থাংনা থবক তৌরিবা জম্মু অমসুং কাস্মিরগী হৈথোই-শিংথোইরবা নহারোলশিংগা ৱারি শানবগী শক্তমশিং উৎখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“ঙরাং শ্রীনগরদা, ঐনা স্তার্দঅপশিংদা মাংজিল থাংনা থবক তৌরিবা জম্মু অমসুং কাস্মিরগী হৈথোই-শিংথোইরবা নহারোলশিংগা ৱারি শানবগী খুদোংচাবা অমা ফংখি। মখোয়গা ৱারি শানবগী মরুওইবশিং মফম অসিদা লৈরে”।

Prime Minister's Office
Talented youngsters of Jammu and Kashmir are doing pioneering work in startups: PM
21 JUN 2024 2:07PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared glimpses from his yesterday’s interaction with talented youngsters of Jammu and Kashmir who are doing pioneering work in StartUps.
The Prime Minister posted on X:
“Yesterday in Srinagar, I had the opportunity to meet talented youngsters of Jammu and Kashmir who are doing pioneering work in StartUps. Here are the highlights from the interaction.”