ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଜାମ୍ମୁ ଏବଂ କାଶ୍ମୀରର ସୁଦକ୍ଷ ଯୁବପିଢ଼ି ଷ୍ଟାର୍ଟଅପ କ୍ଷେତ୍ରରେ ଅଗ୍ରଣୀ କାର୍ଯ୍ୟ କରୁଛନ୍ତି: ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
21 JUN 2024 2:07PM by PIB Bhubaneswar
ଜାମ୍ମୁ ଏବଂ କାଶ୍ମୀରର ସୁଦକ୍ଷ ଯୁବ ପିଢ଼ି ଯେଉଁମାନେ ଷ୍ଟାର୍ଟଅପ କ୍ଷେତ୍ରରେ ଅଗ୍ରଣୀ କାର୍ଯ୍ୟ କରୁଛନ୍ତି ସେମାନଙ୍କ ସହ ଗତକାଲି ହୋଇଥିବା ଭାବବିନିମୟର କିଛି ଝଲକ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ସେୟାର କରିଛନ୍ତି।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଏକ୍ସରେପୋଷ୍ଟକରିଛନ୍ତି:
“ଗତକାଲି ଶ୍ରୀନଗରରେ ଷ୍ଟାର୍ଟଅପ କ୍ଷେତ୍ରରେ ଅଗ୍ରଣୀ କାର୍ଯ୍ୟ କରିଥିବା ଜାମ୍ମୁ ଏବଂ କାଶ୍ମୀରର ସୁଦକ୍ଷ ଯୁବପିଢ଼ିଙ୍କ ସହ ଭାବ ବିନିମୟ କରିବାର ସୁଯୋଗ ମିଳିଥିଲା। ସେହି ଭାବ ବିନିମୟର କିଛି ଝଲକ ଏଠାରେ ଅଛି।’’

Prime Minister's Office
Talented youngsters of Jammu and Kashmir are doing pioneering work in startups: PM
21 JUN 2024 2:07PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared glimpses from his yesterday’s interaction with talented youngsters of Jammu and Kashmir who are doing pioneering work in StartUps.
The Prime Minister posted on X:
“Yesterday in Srinagar, I had the opportunity to meet talented youngsters of Jammu and Kashmir who are doing pioneering work in StartUps. Here are the highlights from the interaction.”