প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী উত্তর প্রদেসকী বরানসীদা লৈবা দসাশ্বমেধ ঘাত্তা গঙ্গা পুজা পাংথোকখ্রে
18 JUN 2024 9:18PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা উত্তর প্রদেসকী বরানসীদা লৈবা দসাশ্বমেধ ঘাত্তা গঙ্গা পুজা পাংথোকখ্রে। মহাক্না গঙ্গা আর্তিশু য়েংখি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“কাসিদগী ইমা গঙ্গাগী তোর্বান্দগী লাইভ পীজরি। ভারতমচা করোর ১৪০ ইং-তপ্পা, নুংঙাই-য়াইফবা অমসুং হরাওবা লৈনবা খুরুমজখি”।
“কাসিদা গঙ্গা আর্তি য়েংবা অসি অঙকপা নুংঙাইবা অমনি। শেংলবা গঙ্গাগী ফজবা, মঙাল অমসুং কৎথোকপনা মসি অখন্নবা অমা ওইহল্লে”।

Prime Minister's Office
PM performs Ganga Poojan at Dashashwamedh Ghat, Varanasi, Uttar Pradesh
18 JUN 2024 9:18PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi performed Ganga Poojan at Dashashwamedh Ghat, Varanasi today. He also witnessed Ganga Aarti.
The Prime Minister posted on X;
“LIVE from banks of Maa Ganga in Kashi. Praying for the peace, prosperity and well-being of 140 crore Indians”
“Witnessing the Ganga Aarti in Kashi is a mesmerizing experience. The beauty of the sacred Ganga, brightness and devotion all around make it special.”