Prime Minister's Office
PM expresses happiness over Smritivan figuring in the World Selection for the Prix Versailles Museums 2024
15 JUN 2024 6:23PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today hailed the inclusion of Smritivan at Kutch, a tribute to those lost in the tragic Earthquake of 2001, in the World Selection for the Prix Versailles Museums 2024.
In reply to a post by Prix Versailles Museums, the Prime Minister posted on X :
"Smritivan in Kutch is a tribute to those we lost in the tragic Earthquake of 2001. It is a reminder of human resilience and courage as well. Glad that this Museum has found a place on the World Selection for the Prix Versailles Museums 2024."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রিক্স ভর্সেলাইস ম্যুজিয়মস ২০২৪ গীদমক মালেমগী ওইনা খনগৎপদা স্মৃতিবন য়াওরকপদা প্রধান মন্ত্রীনা হরাওবা ফোঙদোকখ্রে
15 JUN 2024 6:23PM by PIB Imphal
২০০১গী য়ুহা হাবা থৌদোক্তা লৈখিদ্রবশিংদা কৎথোকপা কচ্ছতা লৈবা স্মৃতিবন, প্রিক্স ভর্সেলাইস ম্যুজিয়মস ২০২৪ গীদমক মালেমগী ওইনা খনগৎপদা য়াওরকপদা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
প্রিক্স ভর্সেলাইস ম্যুজিয়মসগী পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদুনা, এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“কচ্ছতা লৈবা স্মৃতিবন অসি ২০০১গী য়ুহা হাবদা ঐখোয়গী লৈখিদ্রবা মীওইশিংদা কৎথোকপনি। মসি মীওইবগী অৱা-অনা খাংবা অমসুং থৌনাগী নিংশিংবা অমনি। মসিগী ম্যুজিয়ম অসি প্রিক্স ভর্সেলাইস ম্যুজিয়মস ২০২৪ গীদমক মালেমগী ওইনা খনগৎপদা মফম অমা কনবদা হরাওই”।