ইলেক্সন কমিসন
তরেৎশুবা তাঙ্কক্তা ভোৎ থাদখিবগী চাং নুমিদাংগী পুং 11:45 ফাওবদা 61.63% ওইখি
02 JUN 2024 12:08AM by PIB Imphal
সাধারন মীখল ২০২৪গী তরেৎশুবা তাঙ্কক্তা ভোৎ থাদখিবগী চাং নুমিদাংগী পুং 11:45 ফাওবদা 61.63% ওইখি। মীখলগী ওফিসিএলশিং হল্লকপগা লোয়ননা ফিল্দ লেভেল ওফিসারশিংনা মখা তানা অনৌবা পাউ পীরক্কনি অমসুং মমাঙগী তাঙ্ককশিংগুম ভি.তি.আর এপ্পতা পি.সি/পি.সিগী ওইনা(এ.সিগী য়াওনা) লাইভ ফংগনি।
নুমিদাংগী পুং 11:45 ফাওবদা রাজ্যশিংদা লৈখিবা ভোৎ থাদখিবগী চাং মখাদা পীরি:
সেরিএল নম্বর
রাজ্য/য়ু.তি
পি.সি মশিং
ভোত্তর থোক্লকখিবা %
1
বিহার
8
51.92
2
চান্দিগর
1
67.9
3
হিমাচল প্রদেস
4
69.67
4
ঝারখন্দ
3
70.66
5
ওরিসা
6
70.67
6
পঞ্জাব
13
58.33
7
উত্তর প্রদেস
13
55.59
8
নোংচুপ বেঙ্গল
9
73.36
মথক্কী রাজ্য/য়ু.তি 8
57
61.63
মথক্কী পাউ অসি ফিল্দ ওফিসারশিংনা সিস্তেমদা হাপকৎলকপনি। পোল্লিং স্তেসন খরদগী দেতা লৌবদা মতম চঙই অমসুং মসিদা পোস্তেল বেল্লোতশিং য়াওদে। ইরোই লোইনা ভোৎ মশিং অসি মীখল লোইরবা মতুংদা পোল্লিং এজেন্তশিংগা লোয়ননা ফোর্ম 17 সিদা পীরিবা অদুদগী ফংগনি।

Election Commission
Voter Turnout – 61.63% as of 11:45 PM for phase 7
02 JUN 2024 12:08AM by PIB Delhi
Polling in seventh phase of General Elections recorded an approximate voter turnout of 61.63% as of 11:45 pm. The same shall continue to be updated by the field level officers as polling parties keep returning and will be available PC wise (along with respective AC segments) live at VTR App, as was the case in earlier phases.
The state wise approximate voter turnout at 11:45 pm is as below:
Sl. No.
State / UT
No. PCs
Approximate Voter Turnout %
1
Bihar
8
51.92
2
Chandigarh
1
67.9
3
Himachal Pradesh
4
69.67
4
Jharkhand
3
70.66
5
Odisha
6
70.67
6
Punjab
13
58.33
7
Uttar Pradesh
13
55.59
8
West Bengal
9
73.36
Above 8 States/UTs
57
61.63
Data displayed here are as per the information being filled in the systems by the field officer. This is an approximate trend, as data from some polling stations (PS) takes time and this trend does not include Postal Ballot. Final actual account of votes recorded for each PS is shared in Form 17 C with all Polling agents at close of polls.