প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা লক্সদ্বীপতা কান্নবা ফংগদবশিংগা ৱারী শানখ্রে
লৈঙাক্না লক্সদ্বীপপু চাউখৎনবা হোৎনবগী ৱারেপ হন্না ফোঙদোকখ্রে
04 JAN 2024 9:24PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙরাং লক্সদ্বীপতা লৈঙাক্কী স্কিমশিংগী কান্নবা ফংগদবশিংগা ৱারী শানখ্রে।
মহাক্না X তা পোস্ত তৌখিঃ
"খুন্নাইগী কাংলুপ খুদিংগী মীয়াম পুম্বদা চাউখৎপগী মহৈ ফংহনবা হায়বসিদগী হেন্না নুংঙাইবা করি লৈরিবগে? ঙরাং লক্সদ্বীপতা ৱারী ৱাতাই শানখিবগী মমিশিং য়েংবীয়ু…"
প্রধান মন্ত্রীনা লৈঙাক্না লক্সদ্বীপপু চাউখৎনবা হোৎনবগী ৱারেপ হন্না ফোঙদোকখ্রে।
"চহি 9 দগী হৌদুনা ঐখোয়না লক্সদ্বীপকী খুমাং চাউশিনবগী চাং হেনগৎনবা হোৎনরক্লি অমসুং ঐখোয়গী ৱারেপ অদু হেন্না মপাঙ্গল কনখৎলক্লি!"

Prime Minister's Office
PM interacts with beneficeries at Lakshadweep
Reiterates the government's resolve for the progress of Lakshadweep
04 JAN 2024 9:24PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi interacted with the beneficeries of the government's scheme at Lakshadweep yesterday.
He posted on X :
"What can be more satisfying than the fruits of development reaching people of all sections of society. Have a look at this interaction from Lakshadweep yesterday..."
PM Modi also reiterated the government's commitment to the progress of Lakshadweep.
"Since the last 9 years we have worked to enhance Lakshadweep's progress and our resolve only got stronger!"