প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা লক্সদ্বীপ্তা ভারত লৈঙাক্কী তোঙান তোঙানবা স্কীমশিংগী বেনিফিসরীশিংগী ৱারী শানখ্রে
03 JAN 2024 1:49PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লক্সদ্বীপ্তা ভারত লৈঙাক্কী তোঙান তোঙানবা স্কীমশিংগী বেনিফিসরীশিংগা ৱারী শানখিবগী শক্তমশিং শেয়র তৌরক্লি‍।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎলকখিবদা:
“লক্সদ্বীপ্তা ভারত লৈঙাক্কী তোঙান তোঙানবা স্কীমশিংগী বেনিফিসরীশিংগা ৱারী শানবা নুংঙাইখি‍। নুপী কাঙলুপ অমনা কমদৌনা মখোয়গী এস.ঐচ.জি.না রেস্তোরেন্ত অমা হৌদোক্তুনা মরোমদোম লেপচবা ঙমখিবগে হায়বগী মতাঙদা হায়রকখি; অহল ওইরবা মীশক অমনা অয়ুস্মান ভারতনা থম্মোয়গী অনাবা লায়েংবদা কমদৌনা মতেঙ ওইখিবা, অমদি নুপী লৌমী অমগী পুন্সিদা পি.এম.-কিসান্না অহোংবা পুরকখিবগী মতাঙদা পাউদম্লকখি‍। অতৈনা মীমান্নদ্রবশিংগী কান্নবা, পি.এম.-অৱাসো কিসান ক্রেদিৎ কার্দ, উজ্জ্বলা য়োজনা অমদি অতৈশিংগী মরমদা ফোঙদোক্লকখি‍। চাওখৎ থৌরাংগী মহৈ হেন্না মনুং হঞ্জিনবা মফমশিংদা ফাওবা মীওই কাঙলুপ কয়াদা য়ৌবা উবসি তশেংনা পুক্নিং পেল্লি‍।”

Prime Minister's Office
PM interacts with beneficiaries of various Government of India schemes in Lakshadweep
03 JAN 2024 1:49PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared glimpses of his interaction with beneficiaries of various schemes of Government of India in Lakshadweep.
The Prime Minister posted on X:
“It was a delight to interact with beneficiaries of various GoI schemes in Lakshadweep. A group of women talked about how their SHG worked towards starting a restaurant, thus becoming self-reliant; an elderly person shared how Ayushman Bharat helped in treating a heart ailment, and a woman farmer’s life changed due to PM-KISAN. Others talked about free ration, benefits for Divyangs, PM-AWAS, Kisan Credit Cards, Ujjwala Yojana and more. It is indeed satisfying to see the fruits of development reach a cross section of people, even in the more remote areas.”