প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ইন্দিয়া তুদেদা পীখিবা ইন্তরভিয়ু অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হিরম কয়াদা ৱা ঙাংখ্রে
03 JAN 2024 3:59PM by PIB Imphal
ইন্দিয়া তুদে মেগজিন্দা মহাক্না ইন্তরভিয়ু পীখিবগী লিঙ্ক প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সিয়ার তৌখ্রে।
ভারত মালেমদা অহুমশুবা খ্বাইদগী চাউবা ইকোনোমি ওইনবা মাইকৈদা থাংজিল্লবা খোঙথাং, ‘মোদী গরেন্তি’ না করি হায়রিবা অমসুং মালেমগী ওইবা ৱাফম কয়া মহাক্না ফোঙদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“ঐখোয়গী লৈঙাক-সাসনগী পান্দম, ভারত মালেমদা অহুমশুবা খ্বাইদগী চাউবা ইকোনোমি ওইনবা মাইকৈদা থাংজিল্লবা খোঙথাং, ‘মোদী গরেন্তি’ না করি হায়রিবা অমসুং মালেমগী ওইবা ৱাফমশিং য়াওনা হিরম কয়াদা ঐনা ৱা ঙাংখিবা ঐনা ইন্দিয়া তুদেদা পীখিবা ইন্তরভিয়ু মফম অসিদা লৈরে”।

Prime Minister's Office
PM talks about wide range of issues in an interview with India Today
03 JAN 2024 3:59PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared the link of his interview given to India Today magazine.
He has talked about the road ahead towards making India the world’s third largest economy, what does the ‘Modi Guarantee’ mean and global issues among other topics.
The Prime Minister said in a X post:
"Here is my interview with India Today, in which I talk about a wide range of issues including our governance agenda, the road ahead towards making India the world’s third largest economy, what a ‘Modi Guarantee’ means, global issues and a lot more."