প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
কেপ্তেইন বিজয়কান্তলৈ আন্তৰিক শ্ৰদ্ধাৰে প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ লেখা
03 JAN 2024 11:18AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে কেপ্তেইন বিজয়কান্তৰ দেহাৱসানত তেওঁলৈ আন্তৰিক শ্ৰদ্ধা নিবেদনেৰে এটি লেখা লিখিছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে এক্সত এইদৰে প’ষ্ট কৰেঃ
“বিজয়কান্ত জীৰ প্ৰয়াণত বহুজনে নিজৰ আটাইতকৈ সন্মানীয় তাৰকাগৰাকীক হেৰুৱাইছে আৰু আন বহুতে নিজৰ প্ৰিয় নেতাজনক হেৰুৱাইছে। ময়ো মোৰ এজন প্ৰিয় বন্ধুক হেৰুৱালোঁ। কেপ্তেইন আৰু তেওঁ কিয় বিশেষ, সেই সম্পৰ্কে মোৰ ভাৱনা ব্যক্ত কৰিছোঁ।”
https://www.narendramodi.in/a-tribute-to-captain

Prime Minister's Office
PM pens heartfelt tribute to Captain Vijayakanth
03 JAN 2024 11:18AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has penned a heartfelt tribute to Captain Vijayakanth on his demise.
The Prime Minister posted on X:
“In the passing away of Vijayakanth Ji, several people lost their most admired star and lots of people have lost their beloved leader. But I have lost a dear friend. Penned a few thoughts on Captain and why he was special.”
https://www.narendramodi.in/a-tribute-to-captain