Prime Minister's Office
PM pens heartfelt tribute to Captain Vijayakanth
03 JAN 2024 11:18AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has penned a heartfelt tribute to Captain Vijayakanth on his demise.
The Prime Minister posted on X:
“In the passing away of Vijayakanth Ji, several people lost their most admired star and lots of people have lost their beloved leader. But I have lost a dear friend. Penned a few thoughts on Captain and why he was special.”
https://www.narendramodi.in/a-tribute-to-captain

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা কেপ্তেন বিজয়কন্তগী মফমদা শ্রদ্ধঞ্জলি ইখ্রে
03 JAN 2024 11:18AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কেপ্তেন বিজয়কান্তনা লৈখিদবদা মহাক্কী মফমদা কৎপা শ্রদ্ধাঞ্জলি অমা ইখ্রে‍।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎলকখি:
“বিজয়কান্ত জীনা লৈখিদ্রবদা, মীওই কয়াগী মখোয়না খ্বায়দগী কল্লকচবা থৱানমিচাক মাঙখ্রে অমদি মী ময়াম অমনা মখোয়গী নুংশিজরবা লুচিংবা মাঙখ্রে‍। অদুবু ঐহাক্তি নুংশিরবা মরুপ অমা মাঙজরে‍। কেপ্তেনগী মতাঙদা ৱাখলদা ফাউরকপা খরা অমদি মহাক করিগীদমক তোপ তোপ্পা অমা ওইরিবনো হায়বা ইজরি‍।”
https://www.narendramodi.in/a-tribute-to-captain