Prime Minister's Office
PM pens heartfelt tribute to Captain Vijayakanth
03 JAN 2024 11:18AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has penned a heartfelt tribute to Captain Vijayakanth on his demise.
The Prime Minister posted on X:
“In the passing away of Vijayakanth Ji, several people lost their most admired star and lots of people have lost their beloved leader. But I have lost a dear friend. Penned a few thoughts on Captain and why he was special.”
https://www.narendramodi.in/a-tribute-to-captain

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
କ୍ୟାପଟେନ ବିଜୟକାନ୍ତଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି
03 JAN 2024 11:18AM by PIB Bhubaneswar
କ୍ୟାପ୍‌ଟେନ ବିଜୟକାନ୍ତଙ୍କ ଦେହାନ୍ତରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ତାଙ୍କୁ ହୃଦୟରୁ ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି ଅର୍ପଣ କରିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ୍ସରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
‘ବିଜୟକାନ୍ତ ଜୀଙ୍କ ଦେହାନ୍ତରେ ଅନେକେ ସେମାନଙ୍କ ପ୍ରିୟ ତାରକା ଏବଂ ଅନେକେ ସେମାନଙ୍କ ପ୍ରିୟ ନେତାଙ୍କୁ ହରାଇଛନ୍ତି । କିନ୍ତୁ ମୁଁ ଜଣେ ପ୍ରିୟ ବନ୍ଧୁଙ୍କୁ ହରାଇଛି । କ୍ୟାପଟେନ୍ କାହିଁକି ସ୍ୱତନ୍ତ୍ର ଥିଲେ ତାହା ଉପରେ କିଛି ଚିନ୍ତାଧାରା ଲେଖିଛି ।’
https://www.narendramodi.in/a-tribute-to-captain