Prime Minister's Office
India’s transition from being one of the ‘Fragile Five’ a decade ago to being the fifth largest economy has captured the attention of the world: PM
21 DEC 2023 8:52PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared his interview with Financial Times.
The Prime Minister posted on X:
“In this extensive interview with @FT, I have spoken about a wide range of issues, both local and global.
on.ft.com/3NDFBiR
I have talked about the development strides in India, how India is growing at a record pace, exponential rise in StartUps the unique people powered mass movements aimed at improving lives of people and more. India’s transition from being one of the ‘Fragile Five’ a decade ago to being the fifth largest economy has captured the attention of the world, which sees India as a ray of hope and an important stakeholder in furthering global prosperity.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
চহি ১০গী মমাঙদা ‘ফ্রেজাইল ফাইব’ অমা ওইরম্বদগী ভারতনা খ্বাইদগী চাউবা মঙাশুবা ইকোনোমি ওইরকপদা মালেমগী পুক্নিং চিংশিল্লে: প্রধান মন্ত্রী
21 DEC 2023 8:52PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মহাক্না ফাইনান্সিএল তাইমসতা পীখিবা ইন্তরভিয়ু অদু সিয়ার তৌখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“মসিগী@FT তা পীখিবা অখন্নবা ইন্তরভিয়ু অসিদা, লমদম অসিগী অমসুং মালেমগী ৱাফম অনিমক্কী মরমদা ঐনা ৱা ঙাংখ্রে।
on.ft.com/3NDFBiR
ঐনা ভারতকী চাউখৎ-থৌরাংশিং, কমদৌনা ভারতনা রেকোর্দ অমা ওইনা য়াংনা চাউখৎলকপা, স্তার্দঅপশিং মশিং হেনগৎলকপা, মীয়ামগী পুন্সি মহিং ফগৎহন্নবা অখন্নবা মীয়ামগী খোঙজংশিং অমসুং অতৈ কয়াগী মরমদা ঐনা ৱা ঙাংখি। চহি ১০গী মমাঙদা ‘ফ্রেজাইল ফাইব’ অমা ওইরম্বদগী ভারতনা খ্বাইদগী চাউবা মঙাশুবা ইকোনোমি ওইরকপদা মালেমগী পুক্নিং চিংশিল্লে লোয়ননা মালেমগী নুংঙাই-য়াইফবা মখা তানা হেনগৎহন্নবা ভারত অসি থাজবগী মঙাল অমা ওইনা অমসুং মরুওইবা শরুক অমা ওইনা লৌরি”।