প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না মীপুম খুদিংমক্না ‘বিক্ষিৎ ভারত @ 2047: ভোইস ওফ য়ুথ’তা শরুক য়ানবা হায়খ্রে
পি.এম.না ‘বিক্ষিৎ ভারত @ 2047: ভোইস ওফ য়ুথ’তা ৱা ঙাংগনি
11 DEC 2023 10:05AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঐখোয়গী নহারোলবু চাউখৎপা ভারত অমা শেমগৎনবা মাইকৈদা পুনশিন্নবা পান্দম থম্মিবা ‘বিক্ষিৎ ভারত @ 2047: ভোইস ওফ য়ুথ’ ইনিসিএতিবতা মীপুম খুদিংমক্না য়াওশিন্নবা হায়খ্রে। শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি মহাক্না বিক্ষিৎ ভারতকী মঙলান অসি মঙফাওনহন্নবা ভারতকী য়ুবা শক্তিদা চাউনা থাজবা থম্মি। মহাক্না ঙসি অয়ুক্কী পুং 10:30 তাবা মতমদা ইনিসিএতিব অসিদা ৱা ঙাংগনি।
Xতা প্রধান মন্ত্রীনা পোস্ত তৌখি;
“ঐহাক্না বিক্ষিৎ ভারতকী মঙলান অসি মঙফাওনহন্নবা ভারতকী য়ুবা শক্তিদা চাউনা থাজবা থম্মি। ঙসি অয়ুক পুং 10:30রোম তারকপদা ঐহাক্না ঐখোয়গী নহারোলবু চাউখৎপা ভারত অমা শেমগৎনবা মাইকৈদা পুনশিন্নবা পান্দম থম্মিবা ‘বিক্ষিৎ ভারত @ 2047: ভোইস ওফ য়ুথ’ ইনিসিএতিবতা ৱা ঙাংগনি। ঐহাক্না মসিদা মীয়াম্না মশিং য়াম্না থোরক্তুনা শরুক য়াবীনবা হায়জরি।”

Prime Minister's Office
PM urges all to join ‘Viksit Bharat @ 2047: Voice of Youth’
PM to address ‘Viksit Bharat @ 2047: Voice of Youth’
11 DEC 2023 10:05AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has urged everyone to join ‘Viksit Bharat @ 2047: Voice of Youth’ initiative aimed at integrating our youngsters towards building a developed India. Shri Modi said that he has great faith in India’s Yuva Shakti to make our dream of a Viksit Bharat into a reality.
He will address this initiative at 10:30 A.M today.
The Prime Minister posted on X;
“I have great faith in India’s Yuva Shakti to make our dream of a Viksit Bharat into a reality. At 10:30 AM today, will be addressing the ‘Viksit Bharat @ 2047 : Voice of Youth’ initiative aimed at integrating our youngsters towards building a developed India. I urge you all to join in large numbers.”