ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ବିକଶିତ ଭାରତ ଆଟ୍ ୨୦୪୭: ଭଏସ୍ ଅଫ୍ ୟୁଥ୍‌ରେ ସଭିଏଁ ଯୋଗଦେବାକୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ନିବେଦନ
ବିକଶିତ ଭାରତ @ ୨୦୪୭: ଭଏସ୍ ଅଫ୍ ୟୁଥ୍‌କୁ ସମ୍ବୋଧିତ କରିବେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
11 DEC 2023 10:05AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ସମସ୍ତଙ୍କୁ ବିକଶିତ ଭାରତ @ ୨୦୪୭: ଭଏସ୍ ଅଫ୍ ୟୁଥ୍ ଅଭିଯାନରେ ଯୋଗ ଦେଇ ଏକ ବିକଶିତ ଭାରତ ଗଠନ ଦିଗରେ ଏକଜୁଟ ହେବାକୁ ନିବେଦନ କରିଛନ୍ତି । ଏକ ବିକଶିତ ଭାରତର ସ୍ୱପ୍ନକୁ ବାସ୍ତବ ରୂପ ଦେବା ପାଇଁ ଭାରତର ଯୁବଶକ୍ତି ଉପରେ ତାଙ୍କର ବହୁତ ବିଶ୍ୱାସ ଥିବା ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି । ପୂର୍ବାହ୍ନ ୧୦.୩୦ରେ ସେ ଏହି ଅଭିଯାନକୁ ସମ୍ବୋଧିତ କରିବେ ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ୍ସରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
‘ବିକଶିତ ଭାରତର ସ୍ୱପ୍ନକୁ ବାସ୍ତବ ରୂପ ଦେବା ଲାଗି ଭାରତର ଯୁବଶକ୍ତି ଉପରେ ମୋର ବହୁତ ବିଶ୍ୱାସ ଅଛି । ଏକ ବିକଶିତ ଭାରତ ଗଠନ ଦିଗରେ ଆମ ଯୁବକମାନଙ୍କୁ ଏକାଠି କରିବା ଉଦ୍ଦେଶ୍ୟରେ ଆଜି ପୂର୍ବାହ୍ନ ୧୦.୩୦ରେ ‘ବିକଶିତ ଭାରତ@ ୨୦୪୭: ଭଏସ୍ ଅଫ୍ ୟୁଥ୍‌’ ଅଭିଯାନକୁ ସମ୍ବୋଧିତ କରିବି । ବହୁସଂଖ୍ୟାରେ ନାଗରିକ ଏଥିରେ ଯୋଗଦେବାକୁ ସମସ୍ତଙ୍କୁ ଅନୁରୋଧ ।’

Prime Minister's Office
PM urges all to join ‘Viksit Bharat @ 2047: Voice of Youth’
PM to address ‘Viksit Bharat @ 2047: Voice of Youth’
11 DEC 2023 10:05AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has urged everyone to join ‘Viksit Bharat @ 2047: Voice of Youth’ initiative aimed at integrating our youngsters towards building a developed India. Shri Modi said that he has great faith in India’s Yuva Shakti to make our dream of a Viksit Bharat into a reality.
He will address this initiative at 10:30 A.M today.
The Prime Minister posted on X;
“I have great faith in India’s Yuva Shakti to make our dream of a Viksit Bharat into a reality. At 10:30 AM today, will be addressing the ‘Viksit Bharat @ 2047 : Voice of Youth’ initiative aimed at integrating our youngsters towards building a developed India. I urge you all to join in large numbers.”