প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
তঞ্জাবুর তশেংনা ফজৈ: প্রধান মন্ত্রী
হোল্লিৱুদ এক্তর মাইকেল দৌক্লাসকী সোসিএল মেদিয়া পোস্তকী পাউখুম প্রধান মন্ত্রীনা পীখ্রে
08 DEC 2023 9:40PM by PIB Imphal
মহাক্কী তঞ্জাবুর খোঙচৎকী মতাংদা হোল্লিৱুদ এক্তর মাইকেল দৌক্লাসকী সোসিএল মেদিয়া পোস্ত অমগী পাউখুম প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা পীখ্রে।
এক্স পোস্ত অমগী খুৎথাংদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“তঞ্জাবুর তশেংনা ফজৈ! মালেম শীনবা থুংবগী লমকোয়বা মীওইশিং অঙকপা পোকহনগদবা য়েংবা য়াবা মফম কয়া ভারত্তা লৈরি”।

Prime Minister's Office
Thanjavur is beautiful indeed: PM
PM replies to social media post by Hollywood actor Michael Douglas
08 DEC 2023 9:40PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has replied to a social media post by Hollywood actor Michael Douglas on his visit to Thanjavur.
Via a post on X, the Prime Minister said:
“Thanjavur is beautiful indeed! And, there is a lot more to see in India which will leave tourists from across the world spellbound.”