ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଆମ ଉଦ୍ୟମ ଏବଂ ଉଦ୍ଭାବନ ଦ୍ୱାରା ଆମେ ‘ଅନିବାର୍ଯ୍ୟ ଭାରତ’କୁ ବାସ୍ତବରେ ପରିଣତ କରିବା: ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
05 DEC 2023 4:08PM by PIB Bhubaneswar
ଉଦ୍ୟମ ଏବଂ ଉଦ୍ଭାବନ ଦ୍ୱାରା ‘ଅନିବାର୍ଯ୍ୟ ଭାରତ’କୁ ବାସ୍ତବରେ ପରିଣତ କରିବାର ବିଶ୍ୱାସ ବ୍ୟକ୍ତ କରିଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ନାସ୍‌କମ୍‌ର ଅଧ୍ୟକ୍ଷ ଦେବଜାନୀ ଘୋଷଙ୍କ ଏକ ଆଲେଖ୍ୟକୁ ସେୟାର କରି ଏକ୍ସରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
‘ଭାରତକୁ ଦୁନିଆରେ କେଉଁ ଦୃଷ୍ଟିକୋଣରୁ ଦେଖାଯାଉଛି ତାହା ଦେବଜାନୀ ଘୋଷଙ୍କ ଏହି ଆଲେଖ୍ୟରେ ସଂକ୍ଷେପରେ ଦର୍ଶାଯାଇଛି ।
ନିଜ ଉଦ୍ୟମ ଏବଂ ଉଦ୍ଭାବନ ଦ୍ୱାରା ଆମେ ‘ଅନିବାର୍ଯ୍ୟ ଭାରତ’କୁ ବାସ୍ତବରେ ପରିଣତ କରିଦେବୁ!’

Prime Minister's Office
Together with our efforts and innovation, we will turn 'Inevitable India' into a reality: PM
05 DEC 2023 4:08PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed confidence in turning 'Inevitable India' into reality through effort and innovation.
Sharing an article by President NASSCOM Debjani Ghosh, the Prime Minister posted on X :
"This article by @debjani_ghosh_ succinctly captures how India is being viewed across the world today.
Together with our efforts and innovation, we will turn #InevitableIndia into a reality!"