প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ঐখোয়গী থবকশিং অমসুং ইন্নোবেসন পুনশিন্দুনা, ঐখোয়না ‘ইনইভিতেবল ইন্দিয়া’ অশেংবা অমদা ওন্থোকপা ঙমগনি: প্রধান মন্ত্রী
05 DEC 2023 4:08PM by PIB Imphal
থবকশিং অমসুং অনৌবা থবক্কী খুৎথাংদা ‘ইনইভিতেবল ইন্দিয়া’ অশেংবা অমদা ওন্থোকপা ঙমগনি হায়না প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাজবা ফোঙদোকখ্রে।
নাসকোমগী প্রসিদেন্ত দেবজানি ঘোসনা ইবা আর্তিকল অমা শরুক য়ারদুনা, এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“@debjani_ghosh_ না ইবা আর্তিকল অসিদা ঙসি মালেম শীনবা থুংনা ভারত্তা কমদৌনা য়েংলিবগে হায়বদু ময়েক শেংনা ফোঙদোক্লে।
ঐখোয়গী থবকশিং অমসুং ইন্নোবেসন পুনশিন্দুনা, ঐখোয়না #InevitableIndia অশেংবা অমদা ওন্থোকপা ঙমগনি”!

Prime Minister's Office
Together with our efforts and innovation, we will turn 'Inevitable India' into a reality: PM
05 DEC 2023 4:08PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed confidence in turning 'Inevitable India' into reality through effort and innovation.
Sharing an article by President NASSCOM Debjani Ghosh, the Prime Minister posted on X :
"This article by @debjani_ghosh_ succinctly captures how India is being viewed across the world today.
Together with our efforts and innovation, we will turn #InevitableIndia into a reality!"